Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 03

NBA neprapuolęs puolėjas turėtų tapti Manto Kalniečio bendraklubiu

Samas Dekkeris NBA lygoje tikrai nebuvo krepšininku, kuris savo komandose neturėtų rolės. Visgi panašu, kad visuomet rotacijoje besisukdavęs amerikietis keliaus į Europą ir prisijungs prie Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos.
Samas Dekkeris
Samas Dekkeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sportando apžvalgininkas Emiliano Carchia praneša, kad iki oficialaus kontrakto pasirašymo liko tik kelios detalės, o S.Dekkeris – jau viena koja Rusijos klube.

2015 metų NBA naujokų biržoje 18-uoju šaukimu lengvojo ir sunkiojo krašto pozicijose galintį žaisti krepšininką pasirinko „Houston Rockets“ klubas.

Keturis metus stipriausioje planetos lygoje praleidęs 206 cm ūgio puolėjas vilkėjo ne tik Hjustono, bet ir „Los Angeles Clippers“, „Cleveland Cavaliers“ ir „Washington Wizards“ marškinėlius.

Praėjusį sezoną atstovaudamas „Cavaliers“ ir „Wizards“ ekipoms S.Dekkeris sužaidė 47 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinkdavo po 6,1 taško ir atkovodavo po 3,1 kamuolio.

Krasnodaro „Lokomotiv“ klubas, prie kurio tarpsezonyje prisijungė ir Mantas Kalnietis, Europos taurės grupių etape bus Vilniaus „Ryto“ varžovu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento