Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 17 /18:57

Nepavyko: žalgiriečiai dramatiškai krito Eurolygos jaunimo turnyro finale

Kauno „Žalgirio“ jaunimo komanda patyrė nesėkmę Eurolygos jaunimo atrankos turnyro finale. Vytauto Pliaugos auklėtiniai rezultatu 60:61 (13:25, 20:9, 14:13, 13:14) nusileido Madrido „Real“ bendraamžiams.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Euroleague nuotr.

Susitikimą kauniečiai pradėjo nerezultatyviai, o per pirmą kėlinio pusę po du taškus pelnė tik Motiejus Krivas ir Kajus Kublickas – 4:10. Dar keturis taškus iš eilės surinko M.Krivas, dvitaškį pridėjo K.Kublickas, Rokas Čivilis pataikė iš toli, tačiau deficitas išaugo iki dviženklio – 13:25.

Sėkmingą reidą po krepšiu surengė K.Kublickas, Paulius Murauskas pataikė tris tritaškius iš eilės ir pridėjo dvitaškį – 26:27. Penkis taškus iš eilės surinko Joshua Bonga, o P.Murauskas sumetė du baudų metimus – 33:34.

J.Bonga įmetė dvitaškį, po tritaškį pataikė P.Murauskas, K.Kublickas ir R.Čivilis – 44:38. Varžovai mažino atsilikimą, P.Murauskas dar pataikė tolimą metimą, o po trijų kėlinių rezultatas buvo lygus – 47:47.

Penkiais pelnytais taškais iš eilės lemiamą ketvirtį pradėjo M.Krivas, tačiau tada kauniečiai įstrigo puolime ir praleido varžovus į priekį – 52:56.

Likus žaisti nepilnas 2 sek. ir „Real“ pirmaujant dviem taškais, „Žalgirio“ komandos lyderis Motiejus Krivas išprovokavo varžovo pražangą mesdamas iš toli bei turėjo puikią progą išplėšti pergalę.

Visgi žalgirietis pataikė tik antrą baudą ir džiaugsmo šokį šoko ispanai.

„Žalgiris“: P.Murauskas 22, M.Krivas 16, K.Kublickas 9, J.Bonga 7, R.Čivilis 6, P.Padegimas 0, M.Laurenčikas 0, E.Bartninkas 0, K.Kepežinskas 0, M.Vokietaitis 0.

„Real“: E.Ndiaye 14, U.Klavzaras 11, S.Garuba 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas