Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nuolat kviečiamas Ž.Obradovičius nemato galimybės grįžti prie rinktinės vairo: „Knyga užversta“

Nuolat kalbinamas grįžti prie Serbijos rinktinės vairo Željko Obradovičius sako nematąs galimybės tai padaryti. „Ta knyga užversta“, – teigia 64-erių strategas.

„Manau, kad man neįmanoma grįžti į Serbijos rinktinę, tą knygą užvertėme 2005 metais. Žinoma, Serbijos krepšinio federacijoje yra žmonių, su kuriais esu artimas, ypač prezidentas Saša Danilovičius“, – „Partizan TV“ kalbėjo Željko.

„Danilovičius yra vienas iš mano buvusių mokinių, ir kai tik verčiamas naujas rinktinės puslapis, jis visada teiraujasi apie mano situaciją. Mano atsakymas visada būna toks: „Saša, tu žinai, ką aš pasakysiu“. Kita vertus, visada esu pasirengęs padėti Serbijos rinktinei savo idėjomis“, – tęsė Ž.Obradovičius.

Serbijos rinktinę šiuo metu treniruoja Svetislavas Pešičius, kuris per dvejus metus pelnė sidabro medalį 2023 m. pasaulio čempionate ir bronzos medalį šių metų olimpinėse žaidynėse.

„Su treneriu S.Pešičiumi mus sieja labai geri santykiai, galite jo paklausti ir apie tai“, – pridūrė Ž.Obradovičius.

Su Jugoslavijos rinktine Ž.Obradovičius, kaip treneris, laimėjo sidabro medalį 1996 m. Atlantos olimpinėse žaidynėse, aukso medalį 1998 m. pasaulio čempionate ir du medalius (aukso Ispanijoje 1997 m., bronzos Prancūzijoje 1999 m.) Europos čempionatuose.

Pirmą kartą rinktinę jis treniravo 1996-2000 m., o 2004-2005 m. grįžo treniruoti Serbijos ir Juodkalnijos, bet pasitraukė po nesėkmingų žemyno pirmenybių namuose.

Nuo 2021 metų Ž.Obradovičius treniruoja Belgrado „Partizan“ klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas