Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 06

Oficialu: G.Dragičius vėl apsivilks Slovėnijos krepšinio rinktinės marškinėlius

2017-aisiais Europos krepšinio čempionato MVP tapęs ir iš karto po to sportbačius rinktinėje pakabinęs Goranas Dragičius sugrįš į Slovėnijos nacionalinę komandą.
Goranas Dragičius
Goranas Dragičius / „Scanpix“ nuotr.

Tiesa, tik vienam mačui – atsisveikinimo. 36-erių slovėnas padės savo šalies rinktinei atrankoje į 2023-iųjų pasaulio čempionatą birželio 30-ąją Liublianoje vyksiančioje akistatoje su Kroatija.

G.Dragičių oficialiai į Slovėnijos rinktinės kandidatų sąrašą įtraukė vyriausiasis komandos treneris Aleksandras Sekuličius.

Tiesa, liepos 3-iąją išvykoje su Švedija G.Dragičius žaisti jau neturėtų.

„Sulaukiau labai daug prašymų sužaisti paskutines rungtynes namuose. Negalėjau atsakyti „ne“. Tikiuosi, kad paskutines savo rungtynes su rinktinės apranga sužaisiu pilnoje „Stožice“ arenoje“, – vylėsi pats G.Dragičius, kuris šį sezoną užbaigė NBA lygoje, „Brooklyn Nets“ klube.

Kartu su G.Dragičiumi žais ir ryškiausia slovėnų žvaigždė Luka Dončičius. Jis pažadėjo padėti rinktinei ir atrankoje į pasaulio čempionatą, ir Europos pirmenybėse, kuriose slovėnai žais vienoje grupėje su Lietuva.

C atrankos grupėje į pasaulio čempionatą kovojantys slovėnai kol kas užima 2 vietą ir dar nėra ramūs dėl patekimo į kitą etapą.

2017-aisiais, vedama G.Dragičiaus ir L.Dončičiaus, Slovėnijos rinktinė kol kas vienintelį sykį tapo Europos krepšinio čempione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas