Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 11

Oficialu: su „Loko“ rankomis sukirtęs M.Kuzminskas prakalbo apie „Oly“ skaudulius

Mindaugas Kuzminskas pradeda naują karjeros etapą. Krasnodaro „Lokomotiv“ klubas pirmadienį oficialiai pranešė, jog sukirto rankomis su Lietuvos rinktinės puolėju. Sutartis pasirašyta dviem metams.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Vasarą pasirašiau sutartį su Pirėjo „Olympiakos“, į kurį mane asmeniškai pakvietė Davidas Blattas. Man labai patiko komanda ir galimybė žaisti vadovaujant šiam treneriui. Deja, viskas pasikeitė per naktį, o išėjus treneriui, mano vaidmuo komandoje stipriai pasikeitė. Tai netenkino mano ambicijų, o tada sulaukiau pasiūlymo iš Krasnodaro. „Lokomotiv“ man yra pažįstama komanda, žinau ir trenerį Luca Banchi, su kuriuo keliai kryžiavosi Italijoje. Maža to, pažįstu ir „Loko“ viceprezidentą Giną Rutkauską, su Mantu Kalniečiu žaidžiu Lietuvos rinktinėje, buvome kolegos tiek Milane, tiek Kauno „Žalgiryje“. Visgi pagrindinis motyvas, atvedęs mane čia – konkurencinga aplinka ir ambicinga komanda, galinti kovoti dėl bilieto į Eurolygą“, – oficiali klubo svetainė cituoja M.Kuzminską.

Šį sezoną Eurolygoje M.Kuzminskas sužaidė šešis mačus ir per 12 minučių rinko po 5,8 taško ir atkovojo 2,2 kamuolio.

„Loko“ skelbia, kad treniruotis su nauja komanda lietuvis pradės nuo antradienio.

„Labai džiaugiamės, jog Mindaugas atvyko pas mus. Puikiai jį pažįstu ir galiu pasakyti, kad tai yra didelis profesionalas ir nuostabus žmogus. Jis mums padės ne tik aikštelėje, tačiau ir šalia jos. Kai tik atsirado galimybė, mes iš karto jam pasiūlėme sutartį. Tikimės, kad tai mums bus rimtas pastiprinimas“, – vylėsi „Lokomotiv“ viceprezidentas G.Rutkauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito