Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 05

„Olympiakos“ šėlsmą išvydęs K.Durantas: „NBA už tai galėtum atsidurti kalėjime“

NBA superžvaigždė Kevinas Durantas stebėjo ir lemiamą „Monaco“ klubo mūšį Eurolygos ketvirtfinalyje.
Kevinas Durantas tribūnose
Kevinas Durantas tribūnose / „Olympiakos“ klubo nuotr.

Jo palaikomas Mike‘as Jamesas ir „Monaco“ su lietuviu Donatu Motiejūnu Graikijoje dramatiškai 88:94 nusileido Pirėjo „Olympiakos“ ekipai ir pralaimėjo seriją 2-3.

„Olympiakos“ į Eurolygos finalo ketvertą sugrįžo pirmą sykį nuo 2017-ųjų, o komandos sirgaliai tiesiog pašėlo – dar nesibaigus rungtynėms jie triumfuodami subėgo į aikštę ir užsidegė pirotechniką.

„Apokalipsė“, – pasidalinęs „Olympiakos“ sirgalių šėlsmu tviteryje rašė K.Durantas.

Netrukus, atsakydamas į vieno iš internautų komentarą, jis pridūrė: „Atsinešk deglą į NBA rungtynes, jei nori, ir gali atsidurti Raikerso saloje (žymus kalėjimas Niujorke, – aut. past.).“

Už beprotišką pergalės šventimą „Olympiakos“ klubas neabejotinai sulauks Eurolygos baudų. Lyga jau pasmerkė sirgalių elgesį.

„Eurolyga griežtai smerkia tai, kas nutiko rungtynių pabaigoje. Per maža apsauga lėmė tai, kad žiūrovai išbėgo į aikštę, kol rungtynės dar vyko. Teisėjams teko stabdyti laiką, kol buvo sugrąžinta minimali apsauga. Užfiksuota ir daugiau rimtų pažeidimų – deglų, lazerių, petardų naudojimas. Tai nėra Eurolygos vertybės. Mes esame už saugią ir draugišką aplinką. Atsakingi asmenys kruopščiai peržiūrės tai, kas nutiko, ir imsis priemonių“, – teigė Eurolyga.

Įdomu, kad tribūnose netrūko ir daugiau žvaigždžių. „Olympiakos“ klubą su šios komandos logotipu papuošta veido kauke palaikė Holivudo aktorė Emma Stone.

Skelbiama, kad lemiamas, penktąsias, „Olympiakos“ ir „Monaco“ komandų rungtynes Graikijoje iš viso gyvai stebėjo 11847 žiūrovai.

Eurolygos finalo ketverte, kuris gegužės 19–21 dienomis vyks Belgrade (Serbija), „Olympiakos“ pusfinalyje susitiks su čempiono titulą ginančiu Stambulo „Anadolu Efes“ klubu.

Kitoje poroje dėl vietos finale kausis Šarūno Jasikevičiaus ir Roko Jokubaičio „Barcelona“ su karališkuoju Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas