Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 15

„Olympiakos“ strategas prisibijo „Žalgirio“: „Žaidimas neatitinka vietos lentelėje“

Ketvirtoje Eurolygos vietoje žengianti Pirėjo „Olympiakos“ prisibijo pastaruoju metu liepsnojančio Kauno „Žalgirio“. Į Lietuvą atvykęs Graikijos klubo strategas Georgios Bartzokas viliasi išvengti „Barcelonos“ ir Madrido „Real“ likimo.

Pirmajame tarpusavio mače spalio mėnesio viduryje Pirėjo „Olympiakos“ namuose jau sezono starte pabyrėjusį Kauno „Žalgirį“ sutvarkė 83:68.

Lietuvos čempionai ilgai skendo Eurolygos lentelės dugne, iš kurio juos pakilti inspiravo Joffrey Lauvergne'o sugrįžimas bei keturios pergalės per paskutinius penkis mačus.

„Pastaruoju metu „Žalgiris“ žaidžia puikiai, o pergalės buvo įtikinančios. Gynyboje jie žaidžia labai kietai ir yra labai motyvuoti. „Žalgirio“ žaidimas neatitinka vietos lentelėje. Kaip ir esu minėjęs prieš keletą dienų, komandos, kurios yra lentelės dugne, irgi turi gerus trenerius ir žaidėjus, rodančius norą žaisti gerai ir laimėti, – dėstė G.Bartzokas. – Traumas išsigydė keli žaidėjai ir dabar „Žalgiris“ žaidžia puikiai. Akivaizdu, jog laukia sunkus mačas Kaune, kadangi „Žalgiris“ jau įveikė „Real“, pranoko ir „Barcelona“ komandą.“

Neskaičiuojant Rusijos klubų rezultatų, kurie bus anuliuoti jau kitą savaitę, Pirėjo „Olympiakos“ savo sąskaitoje turi 15 pergalių ir 8 pralaimėjimus, atsiplėšęs nuo penktoje pozicijoje esančio Miuncheno „Bayern“ (12-10).

Jau po dviejų dienų „Olympiakos“ laukia principinė akistata, kai Taikos ir draugystės stadione apsilankys amžinas varžovas Atėnų „Panathinaikos“.

„Mačas Kaune nebus geru laiku, nes tuomet mūsų lauks akistata su „Panathinaikos“, kuri visada yra ypatinga. Mūsų laukia penki susitikimai Eurolygoje, o visada turime žiūrėti į artimiausią mūšį. Bandau visus įtikinti klube, jog toks požiūris yra svarbus, – sakė G.Bartzokas. – Video peržiūros metu žaidėjai suprato, jog „Žalgiris“ žaidžia labai agresyviai gynyboje. Daug ką pakeitė Joffrey Lauvergne'o sugrįžimas. Mūsų laukia labai sunkios rungtynės.“

Dvikovos tarp „Olympiakos“ ir „Žalgirio“ startas – antradienį 20 val.

„Turėsime atlaikyti varžovų fiziškumą. Tai yra pirmoji užduotis. Jei to nepadarysime, remsimės tik talentu ir įgūdžiais puolime, sėkmė mūsų neaplankys. Privalėsime būti tame pačiame fiziškumo lygyje, kaip ir žalgiriečiai“, – sakė „Olympiakos“ vairininkas.

VIDEO: „Žalia diena: „Įkaitęs „Žalgiris“, J.Zdovco akcijos ir dar vieno Eurolygos lyderio išbandymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas