Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 16

Pamiršo pralaimėjimo skonį: ketvirtą mėnesį neklumpanti „Barca“ sumedžiojo dar vieną laimikį

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (21-3) pasiekė eilinę pergalę Ispanijos ACB pirmenybėse. Katalonai namuose 79:55 (23:13, 17:19, 20:19, 19:4) sutriuškino Malagos „Unicaja“ (12-13) klubą.
Brandonas Daviesas
Brandonas Daviesas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Tai jau dvyliktoji iš eilės katalonų pergalė Ispanijos čempionate. Pastarąjį sykį „Barca“ pralaimėjo gruodžio 1-ąją, kai nusileido „Valencia“ ekipai, tad įpusėjo jau ketvirtas mėnuo, kai Šaro kariai Ispanijoje neklumpa.

Rungtynėse Barselonoje „Unicaja“ nė sykio nepirmavo, bet tris kėlinius neleido pagalvoti šeimininkams apie lengvą gyvenimą.

„Barca“ laimėjo pirmąjį ketvirtį 23:13, bet persigrupavusi Andalūzijos ekipa antrajame kėlinyje priartėjo iki 25:29.

Po ilgosios pertraukos „Unicaja“ skirtumą buvo nukirpusi ir iki 1 taško (48:49), bet galingas Brandono Davieso žaidimas leido katalonų komandai vėl įkvėpti gryno oro ir prieš lemiamą ketvirtąjį kėlinį pirmauti 60:51.

Galutinai varžovus katalonai palaužė ketvirtajame kėlinyje, kurį pradėjo pelnydami 10 taškų iš eilės, susikraudami 19 taškų persvarą ir iškovodami eilinę pergalę. Per ketvirtąjį kėlinį katalonai praleido vos 4 taškus.

21-ą kartą šį sezoną laimėjusi „Barca“ išlieka antroje turnyrinės lentelės vietoje ir toliau persekioja lyderį Madrido „Real“, kurį šį sezoną suklupo tik kartą prieš tą pačią Katalonijos ekipą (23-1).

„Unicaja“ balansuoja ant patekimo į atkrintamąsias ribos – šiuo metu Fotsio Katsikario vadovaujama ekipa yra devintoje vietoje.

„Barcelona“: Brandonas Daviesas 15, Rolandas Šmitas 12, Nikola Mirotičius 10.

„Unicaja“: Deonas Thompsonas 11, Adamas Waczynskis 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas