Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 21

„Panathinaikos“ bėdos: nugaros traumos pakirto ir M.Grigonį, ir P.Kalaitzakį

Kaip ir praėjusio sezono starte, Marius Grigonis vėl turi problemų su nugara. Graikijos portalas „sdna.gr“ skelbia, kad Lietuvos rinktinės gynėjas iš rikiuotės iškrito neribotam laikui, o nugaros traumą patyrė ir buvęs Panevėžio „Lietkabelio“ žaidėjas Panagiotis Kalaitzakis.

Skausmą nugaroje Marius Grigonis pajuto dar dvikovos su Stambulo „Fenerbahče“, kurią Turkijoje praėjusią savaitę Atėnų „Panathinaikos“ pralaimėjo 77:107, pradžioje.

28-erių krepšininkas keitimo pasiprašė 5-ąją mačo minutę ir ant parketo daugiau nebegrįžo. Jis nebuvo registruotas ir Graikijos lygos mačui su Kardicos ASK.

Nugaros problemos M.Grigonį kankino ir praėjusio sezono pradžioje, kai jis vilkėjo Maskvos CSKA marškinėlius. Tuomet jis praleido septynerias Eurolygos rungtynes.

Šiame Eurolygos sezone lietuvis rungtyniauja po 19 minučių, pelno po 9,2 taško, atkovoja po 1,6 kamuolio, atlieka po 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuoja po 5,5 naudingumo balo.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Marius Grigonis
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./Marius Grigonis

Panašaus pobūdžio trauma pakirto ir kitą „Panathinaikos“ žaidėją Panagiotį Kalaitzakį, kuris praėjusiame sezone rungtyniavo Panevėžio „Lietkabelio“ ekipoje. Graikas diskomfortą pajuto su rinktine žaisdamas prieš Belgiją, bet vis tiek žaidė 17 minučių prieš „Fenerbahče“.

Debiutiniame Eurolygos sezone P.Kalaitzakis žaidžia po 10 minučių, per kurias jis fiksuoja po 2,4 taško ir 1,4 atkovoto kamuolio.

Portalas „sdna.gr“ tvirtina, kad šių žaidėjų sugrįžimo laikas nėra aiškus, o jau šią savaitę Atėnų klubas susikibs su Bolonijos „Virtus“ ir Vilerbano ASVEL.

Per pirmuosius aštuonis turus „Panathinaikos“ laimėjo dusyk ir su Miuncheno „Bayern“ bei Belgrado „Crvena zvezda“ ekipomis dalijasi 16-18 vietomis.

VIDEO: PIKENROLAS: Šaro konfliktai, brangstantis „Žalgirio“ vedlys ir viešnagė Ispanijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas