Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 23

„Panathinaikos“ meta milijonus Nikolai Mirotičiui?

Nikola Mirotičius tapo nereikalingu „Barcelona“ klubui šią vasarą. Tačiau Ispanijos ir Juodkalnijos pilietybes turintis krepšininkas sulaukia kitų pelningų pasiūlymų.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Nikola Mirotičius pastaraisiais metais buvo laikomas daugiausiai uždirbančiu Eurolygos krepšininku.

Buvo rašoma, kad „Barcelona“ klube jo alga siekia 5 mln. eurų per metus.

Šiemet „Barcelona“ vadovai viešai pareiškė, kad ketina sumažinti biudžetą ir dėl to atsisakė ne tik trenerio Šarūno Jasikevičiaus, bet prieš tai nusprendė išsiskirti su N.Mirotičiumi.

32 metų puolėjas, didžiąją karjeros dalį praleidęs NBA, praėjusį sezoną pelnė po 14,1 taško ir atkovojo po 5,1 kamuolio Eurolygoje. Barselonos klubui laimėti Ispanijos lygą padėjęs 208 cm ūgio puolėjas neliko be pasiūlymų.

Jis buvo beveik sutaręs dėl trejų metų kontrakto su Belgrado „Partizan“, bet sandoris sudužo, kai šeštadienį N.Mirotičius pranešė, jog nesikels į Serbiją, nes sulaukė grasinimų ir užgauliojimų.

„Partizan“ klubas supyko, nes kelias savaites laukė N.Mirotičiaus atsakymo ir pareikalavo grasinamų žinučių įrodymų. Belgrado klubas viešu pareiškimu apkaltino krepšininką, kad šis turi kitą pelningą pasiūlymą ir prasimanęs grasinimus sulaužė žodinį susitarimą.

Sugriuvus sandoriui, nuaidėjo kita žinia.

Italijos žurnalistas Alessandro Luigi Maggi skelbia, kad Atėnų „Panathinaikos“ pateikė 4 mln. eurų per sezoną vertės pasiūlymą N.Mirotičiui.

Neseniai buvo skelbta, kad po dar vieno nesėkmingo sezono plačiai piniginę atvėręs „Panathinaikos“ iš Bolonijos „Virtus“ vilioja ir Tornikę Šengeliją.

Praėjusį sezoną „Panathinaikos“ gretose žaidė du lietuviai, bet nežinia ar bent vienas liks Atėnuose – Artūras Gudaitis turėtų keltis į Japoniją, o Mariaus Grigonio ateitis nėra aiški.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas