Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 09

„Panathinaikos“ milijonais vilioja ir N.Mirotičių

Komandą iš pagrindų atnaujinantis Atėnų „Panathinaikos“ nusitaikė į dar vieną žvaigždę – pranešama, kad graikai siūlo 2 metų 8 mln. eurų vertės kontraktą Nikolai Mirotičiui.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Tokią žinią skelbia „gazzetta.gr“, prieš tai pirmas pranešęs apie Kosto Slouko persikėlimą į „Panathinaikos“ iš Pirėjo „Olympiakos“.

Skirtingi šaltiniai skelbia, kad Ispanijos rinktinės žvaigžde domėjosi ir tas pats „Olympiakos“, ir Belgrado „Crvena zvezda“, ir „Monaco“.

Tiesa, N.Mirotičius dar nėra išsprendęs išsiskyrimo su „Barcelona“ detalių.

„Panathinaikos“ šią vasarą supurtė milžiniškos permainos. Naujuoju komandos vyriausiuoju treneriu paskirtas Erginas Atamanas, kuriam įteikta sutartis iki 2025 metų. 2 metų kontraktai sudaryti su Mathiasu Lessortu, Kostu Antetokounmpo ir Jerianu Grantu, o 3 metų sutartis su klubu pasirašė Luca Vildoza, Dinas Mitoglou, Dimitris Moraitis ir Kostas Sloukas.

Tarp viso būrio „Panathinaikos“ oficialiai jau palikusių žaidėjų yra ir Artūras Gudaitis, kuris, 15min žiniomis, pasirašė 2 metų sutartį su Dainiaus Adomaičio treniruojama Tokijo „Alvark“ ekipa. Taip pat, 15min žiniomis, naujos komandos ieškoti pasiūlyta ir Mariui Grigoniui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas