Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
02 02

„Panathinaikos“ žvaigždės Kaune: E.Atamano tūzai ir skandalą užmarštyje palikęs galiūnas

Didžiausią sezono pergalę prieš Stambulo „Anadolu Efes“ trečiadienį pasiekęs Kauno „Žalgiris“ pasitinka antrąjį, gerokai stipresnį varžovą – ambicijomis ir žvaigždėmis spinduliuojantį Atėnų „Panathinaikos“.

Penktadienis | Eurolyga | „Žalgiris“ – „Panathinaikos“ | 20:00 | Kaunas

Plačiai piniginę vasarą pravėręs, sudėtį perstatęs ir naują generolą Erginą Atamaną prie vairo paskyręs Atėnų „Panathinaikos“ klubas grįžo į Eurolygos elitą.

Devynis kartus per pastaruosius vienuolika mačų laimėjęs Graikijos grandas stipriausiame Senojo žemyno turnyre užsiropštė į trečią poziciją (15 pergalių, 9 nesėkmės), o nacionalinėse pirmenybėse PAO žengia be kluptelėjimų – 16 pergalių per tiek žaistų susitikimų.

Jau šį penktadienį Atėnų žvaigždynas su Mariumi Grigoniu priešakyje susikaus Nemuno saloje su Kauno „Žalgiriu“.

„Kaip naujai surinktai komandai, „Panathinaikos“ šis sezonas jau yra geras. Žinoma, apetitas kyla bevalgant. Buvau Graikijos derbyje, o „Panathinaikos“ pasirūpino manimi ir davė VIP bilietus. Man teko bendrauti su rėmėjais, kurie visi patyliukais galvoja apie Eurolygos finalo ketvertą. Bet bus taip, kaip ir sakė Marius Grigonis – pamatysime sezono pabaigoje, ar sezonas yra geras, tačiau „Panathinaikos“ tikrai neblogai žaidžia“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Jonas Mačiulis, kuris praėjusią savaitę Graikijoje gyvai stebėjo pagrindinį šalies derbį – „Panathinaikos“ prieš „Olympiakos“.

VIDEO: PIKENROLAS: Belgrade kritęs „Žalgiris“, taškų pliūpsniai NBA ir agonija Gargžduose

Namų tvirtovėje E.Atamano auklėtiniai laimėjo rezultatu 85:80, o 2012–2014 metais „Panathinaikos“ marškinėlius vilkėjęs J.Mačiulis žavėjosi atsinaujinusia OAKA arena.

„Jei „Panathinaikos“ išliks su aikštelės pranašumu atkrintamosiose, tai visko Eurolygoje gali būti, kadangi OAKA arenoje visiems sudėtinga žaisti, – pasakojo J.Mačiulis. – Ši arena labai pasikeitusi – sirgaliai atitverti „gardu“, nors porą bokalų kažkokio skysčio, bet tikrai ne alaus, nes ten jo nepardavinėja, į aikštelę vis tiek skrido. Daugiau viskas ten sutvarkyta – apsaugos daug, VIP ložė sutvarkyta, kėdės pakeistos, o atmosfera – fantastiška. OAKA tikrai atsinaujinusi. Grįžau po metų, o arena visai kitokia. Labai smagu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas