Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 07

Pirma Europoje – Ispanijos krepšininkė paskelbė apie savo homoseksualumą

Laura Nicholls viešai prabilo apie tai, kas Europos krepšinyje dar yra tabu. 29 metų krepšininkė iš Salamankos „Avenida“ klubo peržengė nerašytus barjerus ir pranešė apie savo homoseksualumą savo Instagram paskyroje.
Laura Nicholls paskelbė prisipažino meilę savo partnerei.
Laura Nicholls paskelbė prisipažino meilę savo partnerei. / „Scanpix“ nuotr.

„Kai kurie iš jūsų jau žino, bet kiti... Kažkurią dieną kas nors prieis prie jūsų, jūsų gyvenimas pasisuks ir jūs atrasite 1000 naujų kelių būti laimingai! Sofia del Prado, aš myliu tave!“, – paskelbė L.Nicholls, pridėdama nuotrauka, kurioje ji su su savo širdies drauge.

L.Nicholls yra viena iš geriausių Ispanijos krepšininkių. Sužaidusi 161 rungtynes rinktinėje ji yra arti dešimtuko žaidėjų, kurios ilgiausiai atstovavo nacionalinei komandai.

Su Ispanijos rinktine ji dusyk tapo Europos čempione, 2016 metais – olimpine vicečempione, 2014 metais – pasaulio vicečempione.

193 cm ūgio krepšininkė prabilo viešai apie seksualinę orientaciją likus pusantro mėnesio iki 2018 metų pasaulio pirmenybių, kurios vyks Tenerifėje rugsėjį.

L.Nicholls tapo pirmąja Europos krepšininke, viešai paskelbusia apie homoseksualumą. JAV olimpinėje rinktinėj tokių yra daug: Sue Bird, Diana Taurasi, Brittney Grines, Elena Delle Donne ir Seimone Augustus. Visos jos yra WNBA žvaigždės.

NBA pasaulyje Jasonas Collinsas 2014 metų vasarį tapo pirmuoju žaidėju, prisipažinusiu, kad yra gėjus.

K.Nichols partnerė yra Ispanijos modelis ir kandidatė į 2017 metų grožio konkursą „Miss Universe“ Sofia del Prado. Ji yra krepšinio gerbėja, vienas iš Ispanijos moterų krepšinio lygos reklaminių veidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai