Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmosios pergalės Europos taurėje sieksiantis „Lietkabelio“ įžaidėjas: „Varžovas – nenuspėjamas“

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ krepšininkai jau šiandien (antradienį) stoja į kovą antrosiose Europos taurės namų rungtynėse – į Aukštaitiją atvyksta Salonikų „Aris” iš Graikijos.
Dovis Bičkauskis
Dovis Bičkauskis / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Nors Europos taurėje panevėžiečiai pralaimėjo abejas rungtynes, tačiau „Betsafe-LKL" pirmenybėse, po šeštadienio pergalės prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ (85:78), toliau žygiuoja be pralaimėjimų ir yra antroje turnyro lentelės vietoje.

„Nuotaikos tikrai geros, nors ir rungtynės nebuvo labai gražios, – komandos emociją po savaitgalio laimėtų rungtynių komentavo Dovis Bičkauskis. – Pradžia buvo nelengva, bet trečiame, ketvirtame kėliniuose parodėme charakterį, grįžome į rungtynes ir džiaugėmės pergale.“

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Dovis Bičkauskis
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Dovis Bičkauskis

Šio vakaro varžovas, legendinis „Aris“ – šlovingą istoriją menantis vienas ikoniškiausių Graikijos klubų.

Tiesa, Salonikų ekipa sezoną pradėjo ne itin sėkmingai: patirtos dvi nesėkmės Europos taurėje bei pralaimėjimas vietinėse pirmenybėse.

„Varžovas tikrai rimtas, nenuspėjamas. Šiemet jie dar nepatyrė pergalės skonio, tikrai bus alkani, atvažiuos rimtai nusiteikę, – apie varžovus kalbėjo D.Bičkauskis. – Jie turi gerų žaidėjų, keletą Graikijos rinktinės žaidėjų. Tikrai laukia rimta kova. Mūsų pagrindinis akcentas bus atkovoti kamuoliai, ypač kai netekome poros aukštaūgių. Taip pat svarbu gynyboje daryti kuo mažiau klaidų ir pasitaikius progai bėgti į greitą puolimą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas