Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 03

Po fiasko įtūžusiems „Olimpia“ sirgaliams lyderis M.Jamesas davė atkirtį

Italijos pirmenybių pusfinalyje sensacingai eliminuoto Milano „Olimpia“ stovykloje – neramios nuotaikos. Po to, kai sekmadienį komanda pralaimėjo ir trečiąsias serijos rungtynes Sasario „Dinamo“ ekipai, į „dizainerius“ paleista ne viena įsiutusių sirgalių strėlė.
Mike'as Jamesas
Mike'as Jamesas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Pagrindiniu pagiežos taikiniu tapo „Olimpia“ lyderis ir šio sezono rezultatyviausias Eurolygos krepšininkas Mike'as Jamesas.

„Dabar galite sakyti, kad aš esu nevykėlis. Dėl šio rezultato toks ir esu. Nesvarbu, jog jaučiuosi sumautai. Tai niekam nerūpi. Neatlikau savo darbo. Norite kritikuoti mane? Galite tai daryti artimiausias 24 valandas“, – keiksmažodžiais prisotintą įrašą socialiniame tinkle parašė M.Jamesas.

Po fiasko pasibaigusio Italijos čempionato komandos lyderis sulaukė labai daug kritikos. Tiesa, buvo ir žaidėją užtariančių komentarų.

Visgi dauguma į amerikietį laidė pagiežingus komentarus ir teigė, kad jis socialiniame tinkle bendrauja kur kas geriau nei žaidžia krepšinį.

Lemiamame mače M.Jamesas pelnė 18 taškų, bet ypač daug kritikos sulaukė už pagrindinio laiko pabaigoje atliktą avantiūrišką metimą.

Likus žaisti apie pusę minutės ir švieslentėje esant rezultatui 89:89 būtent jis paleido tritaškį iš maždaug 9 metrų, kuris nebuvo taiklus. Sasario ekipa gavo šansą išplėšti pergalę, bet Thomaso Rashawno tritaškis irgi skriejo pro šalį.

Visgi galiausiai „Dinamo“ nokautavo savo varžovus per pratęsimą – 108:96.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas