Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 28

Po netikėto kluptelėjimo Šaras prisiėmė atsakomybę: „Neparuošiau komandos“

„Barcelona“ patyrė antrą nesėkmę Ispanijos čempionate šį sezoną, kai išvykoje 73:77 pralaimėjo prieš Mursijos UCAM, o Šarūnas Jasikevičius dėl tokio rezultato prisiėmė atsakomybę pats.

44-erių lietuvis kalbėdamas po mačo, kurį jo komanda pradėjo atsilikdama net 6:27 pirmajame kėlinyje, buvo akivaizdžiai suirzęs.

„Kaip treneris, nesugebėjau paruošti savo komandos. Nors žinojome, kad UCAM žais labai nešvariai, ant pražangos ribos, kaip ir aš žaisčiau prieš „Barca“, tačiau vis tiek neparuošiau komandos“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sudėjus Eurolygą ir Ispanijos pirmenybes trečią nesėkmę šį sezoną patyrusios komandos strategas pasveikino savo tiesioginį oponentą – Mursijos komandos strategą Sito Alonso, – ir aiškino varžovų pergalės priežastis.

„Sveikinu Sito ir visą Mursijos komandą su pergale, kurios jie nusipelnė labiau nei mes. Jie buvo labai atsidavę, žaidė fiziškai. Pirmoje rungtynių pusėje jie išmušė mus iš vėžių. Mes į tai atsakėme žaisdami geriau antroje pusėje, bet paskutinėmis minutėmis nežaidėme teisingai ir nesugebėjome pakeisti rungtynių baigties“, – sakė „Barca“ vairininkas.

Savo ruožtu į įsimintiną pergalę savo komandą atvedęs S.Alonso, anksčiau ir pats treniravęs „Barcelona“, gyrė savo auklėtinius.

„Iškovojome visiškai pelnytą pergalę, dėl kurios kentėjome. Išlikome vieningi kaip komanda iki pat rungtynių pabaigos“, – sakė ispanas.

Kitas rungtynes „Barcelona“ žais penktadienį, kai išvykoje Eurolygos mače bandys nugalėti Vitorijos „Baskonia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas