Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 11 09

Pralaimėjimai Gedvydo Vainausko neišgąsdino: „Turėsime gerą sezoną“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ prezidentas Gedvydas Vainauskas nedalija interviu. Todėl kai klubas pranešė, kad prieš Europos taurės dvikovą su Fuenlabrados „Montakit“ 61-erių klubo vadovas spaudos konferencijoje pasirodys kartu su Eurolygos bosu Jordi Bertomeu, tai jau buvo netikėta naujiena. Nors vien dėl J.Bertomeu vizito G.Vainauskas pakeitė planus ir atskubėjo į Lietuvą, svečias iš Eurolygos nieko naujo nepasakė. Tačiau G.Vainauskas pasidalijo įspūdžiais apie blankią „Lietuvos ryto“ sezono pradžią.
Gedvydas Vainauskas
Gedvydas Vainauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Klubo prezidentas spinduliuoja olimpine ramybe. Visos 3 pralaimėtos Europos taurės rungtynės ir trečioji vieta LKL čempionate negąsdina G.Vainausko.

„Palyginti su praėjusiais metais, sezono pradžią vertinu daug geriau, – paklaustas, kaip vertina pirmuosius sezono mėnesius, šyptelėjo G.Vainauskas. – Pirmiausia, yra kova ir noras pasiekti pergalę kiekvienose rungtynėse. Tačiau pastaruoju metu truputį sėkmė nusisukusi. Bet negali taip visada būti. Ji turi atsisukti. Be to, palyginus su pernai, šiemet grupė daug sunkesnė. Manau, kad komanda pamažu įgauna pagreitį. Turėsime gerą sezoną“.

„Lietuvos rytas“ 2016-2017 metų sezono kovas pradėjo ieškodamas dar vieno įžaidėjo, o po kelių savaičių paleido sunkųjį krašto puolėją Kennethą Kadji.

Bet nors sezonas Europos taurėje pakibo ant plauko ir komandai gresia nepatekti į kitą etapą antrus metus iš eilės, G.Vainauskas neskuba dairytis pastiprinimo. Pamaina K.Kadji nenumatyta.

„Kad trūksta žaidėjų, taip kalba treneris. Bet yra pinigai, komandos biudžetas. Kuo vėliau paimsi žaidėją, tuo pigiau kainuos, – šypsojosi G.Vainauskas. – Be to, rinkoje nėra daug žaidėjų. Yra NBA sezonas, Kinija surinko labai daug žaidėjų. Dairomės, bet dairomės neskubėdami. Be to, nesinori, kad kažkuris žaidėjas būtų nusodintas. Didžiausia problema su įžaidėju. Šita linkme dirbame. Dėl kitų pozicijų nesu tikras, ar stiprinsimės“.

Kritinėje situacijoje „Lietuvos rytas“ bando demonstruoti ramybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas