Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 26

Prancūzų stiprybes išskyręs K.Kemzūra: „Nėra kito kelio – tik kautis“

Pasaulio čempionato atrankos turnyrą Lietuvos krepšinio rinktinė pabaigs Prancūzijoje. Nors rungtynės formaliai nieko nelemia, Kęstutis Kemzūra žada kovą.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Abi komandos jau užsitikrino kelialapius į 2023 m. pirmenybes. Vis dėlto lietuvių noras reabilituotis suprantamas – pirmosios rungtynės prancūzams buvo pralaimėtos 65:90.

„Visi matėme – tai labai atletiška komanda. Turi gerų, atletiškų žaidėjų. Turi ir ūgio, ir talento. Galbūt ne visi, bet Victoras Wembanyama yra toks“, – kalbėjo K.Kemzūra, pavaduojantis Kazį Maksvytį.

K.Kemzūra taip pat išskyrė Andrew Albicy ir Sylvainą Francisco, kuris pridarė bėdų pirmose tarpusavio rungtynėse Panevėžyje:

„Gal A.Albicy neišsiskiria rezultatyvumu, bet labai naudingai žaidžia, puikiai ginasi. Sunku prieš jį žaisti, nes jis gerai spaudžia kamuolį“.

„Viskas, ko gero, nepavyks, bet stengsimės limituoti jų pagrindinius žaidėjus, metikus. Bus labai svarbu neduoti papildomų taškų, kas nepavyko per pirmąjį langą Panevėžy.

Reikės smarkiai padirbėti. Kito kelio nėra – tik kautis. Būti susikoncentravus, atsitverti po kiekvieno metimo ir kovoti dėl kiekvieno kamuolio“, – sakė treneris.

Lietuvos ir Prancūzijos rinktinių akistata prasidės 19.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas