Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 08 27

Prieš mačą su lietuviais – skandalas dėl Turkijos rinktinės trenerio

Likus vos 9 dienoms iki Europos čempionato, Turkijos rinktinę purto skandalai. Neramumai kilo dėl vyriausiojo trenerio Ergino Atamano.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / „Scanpix“ nuotr.

Jau seniai stratego nemėgstantis Stambulo „Fenerbahce“ klubo prezidentas Azizas Yildirimas pageidauja, kad visi „Fenerbahce“ ekipai atstovaujantys Turkijos rinktinės žaidėjai paliktų nacionalinę komandą.

Nesutarimų kibirkštys įsižiebė dėl to, kad E.Atamanas treniruoja principinį „Fenerbahce“ varžovą – Stambulo „Galatasaray“. Komandų dvikovas lydėjo nuolatiniai A.Yildirimo ir E.Atamano tarpusavio konfliktai.

„Arba E.Atamanas atsistatydina iš „Galatasaray“ trenerio posto, arba – Turkijos rinktinės. Kitu atveju „Fenerbahce“ žaidėjai nežais jo komandoje“, – Turkijos televizijai pareiškė A.Yildirimas.

A.Tildirimas: „Arba E.Atamanas atsistatydina iš „Galatasaray“ trenerio posto, arba – Turkijos rinktinės. Kitu atveju „Fenerbahce“ žaidėjai nežais jo komandoje“

Esą drastiškų priemonių jis ketina imtis dar šiandien. Apie tai telefono skambučiu jis informavo Turkijos krepšinio federaciją.

Jis panašiai žaibais mėtėsi dar pernai po skandalingo Turkijos čempionato finalo, kai „Galatasaray“ nesutiko žaisti lemiamų serijos rungtynių ir taip gėdingai atidavė čempionų titulą.

Tačiau grasinimai nevirto realybe. Panašaus scenarijaus tikimasi ir dabar. Esą tai drastiškas bandymas E.Atamanui sukelti spaudimą.

„Fenerbahce“ komandai įsipareigoję keturi rinktinės nariai – natūralizuotas amerikietis Ali Muhammedas, Semihas Erdenas, Melihas Mahmutoglu ir Kenanas Sipahi.

Būtent rungtynėmis su turkais ketvirtadienio vakarą 19 val. lietuviai pradės pasirodymą „Akropolio“ taurės turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas