Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 08

Puolime dominavęs D.Motiejūnas vedė „Monaco“ į triuškinamą pergalę Eurolygoje

Galingai Eurolygos reguliarųjį sezoną užbaigusi lygos naujokė „Monaco“ (15-13) ekipa iškovojo penktąją pergalę iš eilės.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Puolime žibėjęs Donatas Motiejūnas pelnė 18 taškų, o „Monaco“ savų sirgalių akivaizdoje 91:74 sutriuškino Berlyno ALBA (12-16) klubą.

„Monaco“ jau prieš rungtynes žinojo, kad finišuos septintoje vietoje. Po to, kaip penktadienį Madrido „Real“ pralaimėjo Miuncheno „Bayern“ krepšininkams, „Monaco“ sužinojo, kad ketvirtfinalio serijoje iki 3 pergalių kovos su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa.

D.Motiejūnas per 21 minutę su puse surinko 18 taškų (8/10 dvit., 0/1 trit., 2/3 baud.) ir sugriebė 4 kamuolius. Rezultatyviau už lietuvį žaidė tik 19 taškų pelnęs Dwayne‘as Baconas.

„Monaco“: Dwayne’as Baconas 19 (6 atk. kam.), Donatas Motiejūnas 18, Alpha Diallo 13 (5 atk. kam.), Donta Hallas ir Brockas Motumas – po 8, Mike’as Jamesas 7 (5 rez. per.).

ALBA: Christas Koumadje 15 (9 atk. kam.), Yovelis Zoosmanas 11, Louisas Olinde (7 atk. kam.) ir Maodo Lo (5 rez. per.) – po 10, Jaleenas Smithas 9.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas