Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 23

„Real“ dovanėlės sulaukusi T.Dimšos ekipa įšoko į atkrintamųjų traukinį

Ketvirtajame kėlinyje užsiautusi Tomo Dimšos atstovaujama Las Palmaso „Gran Canaria“ (18-18) ekipa svečiuose 74:69 (11:22, 23:8, 15:24, 25:15) įveikė Sevilijos „Real Betis“ (11-25) ir sulaukusi palankaus rezultato iš kitos arenos tapo paskutiniąja Ispanijos ACB pirmenybių atkrintamųjų dalyve.
Tomas Dimša
Tomas Dimša / Euroleague.net nuotr.

Las Palmaso ekipa, norėdama įšokti į atkrintamųjų traukinį, turėjo ne tik iškovoti pergalę Sevilijoje, bet ir sulaukti palankaus rezultato iš Malagos, kur vietos „Unicaja“ kovėsi su Madrido „Real“.

Karališkasis klubas, jau anksčiau užsitikrinęs reguliaraus sezono nugalėtojo vardą, svečiuose triumfavo rezultatu 96:90 ir atvėrė duris į stipriausių aštuonetą Tomo Dimšos klubui, kuris savo mačą baigė keliomis minutėmis ankščiau.

„Real Betis“ ir „Gran Canaria“ mūšis priminė tikrus amerikietiškus kalnelius – pirmasis ir trečiasis kėliniai priklausė šeimininkams, antrasis ir ketvirtasis – svečiams.

Las Palmaso ekipos pergalę galiausiai nulėmė įspūdingas spurtas 17:0 ketvirtajame kėlinyje – 6 taškų deficitas greitai virto 11 taškų persvara.

Nors paskutinėmis minutėmis „Real Betis“ dar kilo į šturmą, laiko išplėšti pergalės jiems nebeliko.

T.Dimša nugalėtojams per 19 min. surinko tik 2 taškus (1/2 dvit., 0/4 trit.), atkovojo 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo ir surinko 1 naudingumo balą.

Simboliška, kad į aštuntą poziciją pakilusi „Gran Canaria“ ACB ketvirtfinalyje žais būtent prieš Madrido „Real“.

Sevilijos „Real Betis“: TJ Campbellas 14, Mike'as Torresas 10.

Las Palmaso „Gran Canaria“: Johnas Shurna 27 (4/7 trit.), AJ Slaughteris 17 (4/7 trit.), Javieras Beiranas 11 (9 atk. kam., 21 naud. bal.).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas