Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 20

Rezultatyviai žaidęs A.Kulboka pelnė pirmus ACB sezono taškus

Arnoldo Kulbokos sezonas Ispanijos ACB lygoje prasidėjo tikru trileriu – lietuvio atstovaujama Bilbao „RETAbet“ ekipa išvykoje tik po pratęsimo 102:107 (19:25, 24:28, 34:30, 21:15, 4:9) nusileido Las Palmas „Gran Canaria“ ekipai.
Arnoldas Kulboka
Arnoldas Kulboka / „Scanpix“ nuotr.

Lietuvis buvo vienas geriausių Bilbao ekipos krepšininkų – startiniame penkete žaidęs puolėjas per 33 minutes pelnė 16 taškų (1/2 dvit., 3/6 trit., 5/6 baud.), atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, sykį prasižengė ir surinko 17 naudingumo balų.

Įdomu tai, kad lietuvis tapo žaidėju, pelniusiu pačius pirmuosius šio sezono ACB lygos taškus.

Rezultatyviau Bilbao klube už lietuvį žaidė tik švedas Ludvigas Hakansonas, pelnęs 22 taškus, Ondrejus Balvinas su 18 taškų ir 9 atkovotais kamuoliais bei Jonathanas Rousselle, sumetęs 17 taškų.

Nugalėtojų gretose spindėjo trys krepšininkai – Matts Costello (19 taškų), Amedeo Della Valle ir Stanas Okoye (po 18 taškų).

Sekmadienį sezoną pradės ir daugiau ACB lygoje rungtyniausiančių lietuvių ir dirbsiančių trenerių: Dovydas Giedraitis (Madrido „Estudiantes“), Martynas Sajus (Manresos BAXI), Rokas Giedraitis, Tadas Sedekerskis (abu – Vitorijos „Baskonia“) bei gausus trenerių štabas su Šarūnu Jasikevičiumi iš „Barcelona“ klubo.

Dviem lietuviams, Laurynui Biručiui ir Laurynui Beliauskui, sezono pradžia nusikėlė dėl koronaviruso – jų atstovaujamoje Obradoiro CAB komandoje buvo nustatytas COVID-19 atvejis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas