Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rokas Giedraitis vyks į Rusiją? Jo klubas dalyvaus turnyre Maskvoje

Roko Giedraičio atstovaujama Belgrado „Crvena zvezda“ prieš sezono startą vyks į Rusiją, kur dalyvaus draugiškame turnyre, pranešė Serbijos žiniasklaida.

„Meridian Sport“ informavo, jog Belgrado klubas kartu su Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija) ir keturiomis Rusijos komandomis grumsis VTB Supertaurės varžybose.

Šią informaciją pranešė ir VTB lygos prezidentas Sergejus Kuščenka.

Turnyras numatytas rugsėjo 11-14 dienomis.

Praėjusiais metais šiame turnyre dalyvavo tuo metu dar ne Šarūno Jasikevičiaus, o graiko Dimitrio Itoudžio treniruota Stambulo „Fenerbahče“. Šios ekipos žaidėjas Nigelas Hayesas-Davisas po turnyro dalinosi vaizdais iš Maskvos, o vėliau atvykęs į Lietuvą dėl to turėjo aiškintis.

Užpernai turnyre varžėsi kitos dvi Serbijos ekipos – Belgrado „Partizan“ ir to paties miesto „Mega“.

R.Giedraitis „Crvena zvezda“ gretose žais antrą sezoną.

Dabar jo lauks sunkus sprendimas, nes Lietuvos Užsienio reikalų ministerija (URM) yra pateikusi rekomendacijas mūsų šalies piliečiams nevykti į Rusiją arba nedelsiant palikti šią šalį.

„Atsižvelgdama į Rusijos vykdomą plataus masto karinę agresiją prieš Ukrainą, taip pat į tai, kad Lietuva ir kitos Europos Sąjungos (ES) valstybės Rusijos yra įtrauktos į šiai šaliai nedraugiškų valstybių sąrašą, Užsienio reikalų ministerija rekomenduoja Lietuvos Respublikos piliečiams nevykti į Rusiją, o šiuo metu Rusijoje laikinai esantiems – nedelsiant išvykti iš šios šalies. Konsulinė pagalba Rusijoje gali būti teikiama tik itin ribota apimtimi arba iš viso neteikiama“, – teigiama URM rekomendacijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?