Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 11

Rudy Fernandezas jautriai pasisakė apie Ricky Rubio psichologines problemas

Ispanijos krepšinio rinktinės veteranas Rudy Fernandezas apkaltino pats save, kad nesuprato su kokiais sunkumais susiduria jo tėvynainis ir bendražygis Ricky Rubio.
Ricky Rubio
Ricky Rubio ir Rudy Fernandezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijos krepšinio žvaigždė Ricky Rubio šokiravo krepšinio bendruomenę, kai paskelbė, jog dėl psichologinių priežasčių stabdo karjerą.

32 metų įžaidėjas po sezono NBA „Cleveland Cavaliers“ gretose nebeprisijungė prie Ispanijos rinktinės, kurios lyderiu buvo praėjusiame pasaulio čempionate 2019 metais Kinijoje, kai laimėjo auksą ir buvo pripažintas naudingiausiu turnyro žaidėju.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ricky Rubio
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ricky Rubio

Jo ilgametis bendražygis Rudy Fernandezas interviu „Marca“ graužėsi, kad pats nepastebėjo R.Rubio bėdų anksčiau.

„Rubio ir aš esame kartu nuo tada, kai jam buvo 14 metų. Mes visada laikėmės ranka rankon. Gyvendavome viename kambaryje per išvykas. 2019 metais pasaulio čempionate gyvenome kartu ir jis man padėjo sunkiu metu dėl mano tėvo ir mirusio senelio. Jis padėjo man atsigauti.

Dabar man skaudu, nes nesupratau, kad Ricky nėra gerai. Jis buvo artimiausias komandos draugas. O aš nesuvokiau, kad jam prastai, – kalbėjo R.Fernandezas, esantis Ispanijos rinktinės kapitonas. – Galbūt tai nebūtų nieko pakeitę (jei būčiau suvokęs), bet norėjau jį apkabinti ir kaltinu, kad to nepadariau. Yra bejėgiškumo jausmas, nes draugas jaučiasi prastai, o aš to nesupratau.

Mane jaudina, kad Ricky reikalingas apkabinimas, o mes negalime pasimatyti. Viskas komplikuota, daug dalykų vyksta aplink, bet ši komanda tikrai yra kaip šeima, mes taip kalbame ne dėl rinkodaros priežasčių. Aš iš tiesų laikau rinktinę šeima ir mes turime padėti vienas kitam bet kuriuo momentu, net ir pačiais prasčiausiais.“

„Scanpix“ nuotr./Ricky Rubio
„Scanpix“ nuotr./Ricky Rubio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas