Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 03

Rumunijoje spindėjęs Donatas Tarolis keliasi į Turkiją

Rumunijos čempionato finalų MVP tapęs Donatas Tarolis keliasi rungtyniauti į Turkiją. Oficialiai pranešta, jog 27-erių metų krepšininkas sukirto rankomis su Afjonkarahisaro „Ahyon“ ekipa, kurioje praėjusį sezoną žaidė vidurio puolėjas Evaldas Kairys.
Temos: 2 Turkija Rumunija

„Labai gera iš visur sulaukti pasiūlymų, net ir iš silpnesnių lygų. Man patinka žinoti visus variantus ir juos apsvarstyti. Kokie kriterijai? Noriu patekti į stipresnę lygą ir lygį. Būtų tobula, jei komanda žaistų Čempionų lygoje ar Europos taurėje. Toks yra mano prioritetas – galbūt gauti mažesnius pinigus, bet išeiti į aukštesnį lygį“, – prieš 10 dienų portalui 15min sakė Donatas Tarolis.

Vis dėlto įšokti į tarptautinį turnyrą nepavyko. Praėjusį sezoną 10-oje vietoje vietiniame čempionate finišavusi Afjonkarahisaro „Ahyon“ kitą sezoną žais tik Turkijos lygoje ir taurėje.

D.Tarolis pastaruosius dvejus metu gynė Klužo Napokos „U-Banca Transilvania“ ekipos garbę.

Rumunijos čempionate jis rinko po 13,9 taško, 5,6 atkovoto kamuolio, 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir 13,9 efektyvumo balo.

Klužo Napokos komanda lemiamoje finalo serijoje triumfavo 3-2, o po 15,6 taško, 6,2 sugriebto kamuolio, 2,2 rezultatyvaus perdavimo ir 18,6 naudingumo balo rinkęs D.Tarolis buvo pripažintas MVP.

VIDEO: PIKENROLAS: slovėniškas balius, (ne)įdomus „Žalgirio“ naujokas ir kas laukia D.Sirvydžio?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas