Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 18

Rungtynių su PAO nežaidęs D.Blattas: „Pakeitimai daromi tada, kai imamasi drastiškų veiksmų“

Pirėjo „Olympiakos“ treneris Davidas Blattas prakalbo apie incidentą Graikijos čempionate, kuomet jo klubas atsisakė žaisti rungtynes su Atėnų „Panathinaikos“.
David Blatt
David Blatt / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Pirėjo klubas po skandalingo Graikijos taurės finalo, kuomet nebetęsė mačo po pertraukos dėl nepasitenkinimo teisėjais, reikalavo, kad visoms amžinų priešininkų dvikovoms vadovautų arbitrai iš užsienio.

Tačiau tokių priemonių imtasi nebuvo ir todėl „Olympiakos“ nežaidė savaitgalį numatytų rungtynių su „Panathinaikos“ ekipa.

Su televizijos NOVA žurnalistu bendravęs D.Blattas sako, kad apie tokį savo klubo sprendimą sužinojo tik po Eurolygos susitikimo su Milano „Olimpia“ ketvirtadienį.

„Buvo rungtynių su „Olimpia“ įkarštis, kai šis sprendimas buvo priimtas, – aiškino D.Blattas. – Žinoma, kadangi tuo metu žaidėme, apie tokį žingsnį dar nežinojau.“

Vėliau treneris prakalbo ir apie savo komandos motyvus.

„Žvelgiant į istoriją, pakeitimai yra daromi tada, kai imamasi drastiškų veiksmų. Kai pasirenki darymo taktiką ir jokių pokyčių nėra, tu tęsi savo pradėtus veiksmus. Manau, kad būtent tai dabar ir vyksta.

Kadangi nėra jokio atsako iš atsakingų asmenų, galinčių priimti sprendimus, yra dedami kiti žingsniai. Komanda toliau elgsis taip, kol įvyks pokyčiai“, – aiškino D.Blattas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas