Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 25

„Ryto“ naujokas M.Harrisas – apie nemigą ir suerzinusį D.Adomaičio sprendimą

Po dviejų pralaimėjimų Europos taurėje Vilniaus „Rytas“ šventė pergalę ir nuramino savo sirgalius. „Siemens“ arenoje vilniečiai prieš Turino „Fiat“ pirmavo visų rungtynių metu ir išrašė italams ketvirtą pralaimėjimą iš eilės. Komandos naujokas Manny Harrisas gavo daugiau pasireikšti pirmoje rungtynių pusėje, bet po mačo prisipažino, kad dar aikštėje nesijaučia patogiai.
Manny Harrisas
Manny Harrisas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Dainius Adomaitis prieš rungtynes atskleidė, kad spalio 11 dieną į Lietuvą atvykęs amerikietis vis dar jaučia aklimatizacijos padarinius ir prastai miega.

„Aš vis dar nemiegu. Aklimatizacija užtruko ilgiau nei tikėjausi. Vis tiek bandau eiti į aikštę ir suteikti komandai energijos. Nors ji ir nebuvo geriausia. Man dar taip nėra buvę. Dažniausiai tai trunka penkias dienas. Man reikia susiimti“, – apgailestavo pats krepšininkas.

Trečiadienį per pirmus du kėlinius atakuojantis gynėjas buvo surinkęs 10 taškų, tačiau čia ir sustojo.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Manny Harrisas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Manny Harrisas

Vilniečių žaidimui sutrikus, D.Adomaitis trečiojo kėlinio pabaigoje pasodino naujoką ant suolo ir ten paliko. M.Harrisas atrodė nepatenkintas tokiu sprendimu ir net priekaištavo treneriui. Amerikietis pripažino, kad krepšininkui tai niekada nėra malonu.

„Aš dar nesu geros formos ir derinuosi prie komandos žaidimo. Aš suprantu keitimą, bet kaip žaidėjas aš noriu žaisti. Kas nenori? Aš neturiu nieko prieš trenerį ir komandą. Turime laimėti. Tai pagrindinis tikslas. Jeigu neturiu geros formos, o kiti turi, tai aš negaliu būti savanaudis. Nors kaip kovotojas, noriu būti aikštėje“, – nesusipratimą aiškino pats žaidėjas.

Nors prieš gynėjui atvykstant į Vilnių, jo žaidime ekspertai įžvelgė savanaudiškumo, antrajame kėlinyje krepšininkas pademonstravo, kad negaili kamuolio komandos draugams. Nors pats buvo susikūręs gerą progą metimui, nepašykštėjo perdavimo prie tritaškio linijos buvusiam Arnui Butkevičiui ir šis pataikė į krepšį.

Vilniaus „Rytas“ iškovojo antrąją pergalę per ketverias rungtynes Europos taurėje. Kitą savaitę „Ryto“ laukia akistata išvykoje su „Mornar“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai