Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 26

Šaras – laimingas: „Man labai patiko komanda“

„Barcelona“ krepšinio komandos vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius po užtikrintos pergalės 87:71 Katalonijos derbyje prieš Badalonos „Joventut“ spinduliavo gera nuotaika.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Stopkadras

„Turime būti labai laimingi. Šiandien man labai patiko komanda, žaidėme labai intensyviai, žinojome, ką norime daryti. Gaila, kad pirmoje rungtynių dalyje neatitrūkome, galėjome įgyti didesnį pranašumą, nes buvome labai geri“, - taip apie rungtynes kalbėjo treneris.

Po 2 kėlinių „Barcelona“ pirmavo 39:30.

Geriausiu rungtynių žaidėju lietuvis pavadino argentinietį Nicolasą Laprovittolą, nors šis pelnė tik 5 taškus.

„Didžiąją laiko dalį jis buvo pelnęs 3 taškus, bet buvo geriausias rungtynių žaidėjas. Jis darė daug žalos, gerai skaitė situacijas gynyboje. Man tai labai patiko“, - džiaugėsi Š.Jasikevičius.

Taip pat specialistas pagyrė rezultatyviausius savo komandos žaidėjus – Tomašą Satoranskį (19 taškų) ir Sertačą Šanli (16).

„S.Šanli yra savo vietoje. Jis visada yra labai solidus ir nori padėti, bet kai nepelno taškų, ​​atrodo, kad nežaidžia gerai. Tame yra šioks toks skirtumas, - kalbėjo lietuvis. – T.Satoranskis, tikiuosi, nesustos. Jam labai patogu sistemoje ir komandoje, tai yra labai svarbu.“

Ispanijos čempionate „Barcelona“ (20 pergalių ir 4 pralaimėjimai) dabar yra lyderė, o Eurolygoje užima trečiąją vietą. Elitiniame senojo žemyno turnyre katalonai per 30 rungtynių laimėjo 20 kartų ir jau yra užsitikrinę vietą atkrintamosiose varžybose.

„Mūsų tikslai yra orientuoti į Eurolygą. Siekiame įgyti aikštės pranašumą ir pasiruošti būsimam varžovui. Mums viskas gerai, bet nereikia atsipalaiduoti. Komanda, kuri labiausiai patobulės nuo dabar iki sezono pabaigos, bus Eurolygos ir ACB favoritė, - sakė Š.Jasikevičius. - Turime patyrusią komandą, dauguma yra vyresni nei 30 metų. Veteranams visada svarbiausia fizinis pasirengimas, nes jie jau yra viską matę. Mes galime žengti dar vieną žingsnį į priekį ir pasistengsime tai padaryti iki atkrintamųjų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas