Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 12

Šaro „Barcelona“ prarado J.Vesely, bet įveikė rezultatyvų M.Blaževičių

Marekas Blaževičius buvo vienas rezultatyviausių Santjago de Kompostelos „Obradoiro“ (13-19) ekipos krepšininkų, tačiau pergale džiaugėsi namuose rungtyniavusi „Barcelona“ (27-5).

Šarūno Jasikevičiaus treniruojami katalonai, savo gretose turintys ir Roką Jokubaitį, įrodė pranašumą 94:77 (15:21, 20:11, 33:18, 26:27).

Po šio laimėjimo „Barca“ grįžo į pirmą vietą Ispanijos lygoje. Tiesa, Roko Giedraičio ir Tado Sedekerskio atstovaujama Vitorijos „Baskonia“ (27-5) turi tiek pat pergalių, o sekmadienį susikaus būtent šie du klubai.

Vis dėlto didžiausią nerimą „Barceona“ stovykloje sukėlė Jano Vesely trauma. Čekas, sužaidęs vos 3 minutes, krito ant parketo ir susitrenkė nugarą. Aikštėje jis daugiau nepasirodė.

Kol kas neaišku, kokio rimtumo jo trauma, bet Eurolygos finalo ketvertas Kaune Barselonos ekipos laukia jau kitą savaitę. Jau aišku, kad „Žalgirio“ arenoje rungtyniauti negalės kitas „Barcelona“ žaidėjas Cory Higginsas.

21 minutę žaidęs R.Jokubaitis prie pergalės prisidėjo 9 taškais (4/7 dvit., 0/1 trit., 1/3 baud.), 4 rezultatyviais perdavimais ir 8 naudingumo balais.

M.Blaževičius rungtyniavo 23 minutes, per kurias pelnė įmetė 15 taškų (7/11 dvit., 1/2 baud.), atkovojo 4 kamuolius, padarė 3 klaidas ir surinko 12 naudingumo balų.

„Barcelona“ komandą į pergalę vedė nuostabiai žaidęs Nikola Mirotičius. Jo sąskaitoje 27 taškai (4/6 trit.), 10 atkovotų kamuolių ir 40 naudingumo balų. Alexas Abrinesas pridėjo 12 taškų.

„Obradoiro“ ekipoje rezultatyviau už M.Blaževičių žaidė tik Kassius Robertsonas – 19 taškų. Leo Westermannas pasižymėjo 13 (3/3 trit.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas