Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 29

Šarui ir „Barcelonai“ prireiks lemiamo mačo – „Bayern“ triumfavo Miunchene

Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiais – reguliarųjį sezoną Eurolygoje laimėjusiai „Barcelona“ ekipai dėl patekimo į finalo ketvertą teks kovoti lemiamose, penktosiose, ketvirtfinalio serijos rungtynėse.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Scanpix“ nuotr.

Aštuntą vietą reguliariajame sezone užėmusi Miuncheno „Bayern“ komanda, kaip ir praėjusiais metais Sankt Peterburgo „Zenit“, išlygino seriją 2-2.

Andrea Trinchieri auklėtiniai penktadienį namuose dominavo prieš Šarūno Jasikevičiaus ir Roko Jokubaičio „Barceloną“ – 59:52 (18:12, 18:13, 14:9, 9:18).

Tragiškai iš toli atakavusi „Barcelona“ per pirmus du kėlinius pataikė vos vieną tritaškį iš vienuolikos (9 proc.) ir atsiliko nuo šeimininkų. „Bayern“ persvara vienu metu siekė net 19 taškų (48:29).

„Barca“ iš viso sukrapštė vos 52 taškus ir pataikė vos penkis tritaškius iš 29 (17 proc.).

„Jaučiuosi blogai dėl to, kaip pasikeitė mūsų veidas per 48 valandas. Manau, kad prieš 48 val. daug dalykų darėme gerai, šiandien – daugumą blogai. Maža to, tiesiog niekaip negalėjome pataikyti. Mums neįtikėtinai nesisekė atakuojant. Reikia persigrupuoti“, – iš karto po rungtynių komentavo Š.Jasikevičius.

R.Jokubaitis pralaimėjusiųjų gretose per 17 minučių pasižymėjo 8 taškais (1/4 dvit., 2/3 trit., 0/1 baud.), atkovojo 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 8 naudingumo balus.

Lemiamos ketvirtfinalio serijos rungtynės tarp „Barcelona“ ir „Bayern“ klubų antradienį, gegužės 3 dieną, vyks Barselonoje.

Eurolygos pusfinalyje šios poros laimėtojas susitiks su karališkuoju Madrido „Real“ klubu, kuris savo seriją prieš Tel Avivo „Maccabi“ laimėjo 3-0.

„Bayern“: Nickas Weileris-Babbas 12 (8 atk. kam., 4 rez. perd.), Othelo Hunteris 9 (5 atk. kam.), Vladimiras Lučičius 8, Augustine’as Rubitas 7.

„Barcelona“: Alejandro Abrinesas 12, Rokas Jokubaitis 8, Nikola Mirotičius 7 (0/4 trit.), Nicolas Laprovittola (1/6 trit.), Kyle’as Kuričius ir Sertačas Šanli – po 5.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas