Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 16

Šarūnas Jasikevičius pakomentavo Nikolos Mirotičiaus atsisveikinimą su „Barcelona“

Šarūnas Jasikevičius prieš Ispanijos lygos finalo seriją sulaukė klausimų apie Nikolą Mirotičių, kurį „Barcelona“ klubas jau prieš kurį laiką informavo apie kontrakto nutraukimą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip skelbia ispanų TV3, N.Mirotičius prieš tris savaites sulaukė žinios, kad jo sutartis bus nutraukta po šio sezono. „Mundo Deportivo“ interviu davęs krepšininkas piktinosi tuo, kaip sužinojo tokią naujieną, ir patikino, kad dėl atlyginimo susimažinimo klubo vadovai su juo nekalbėjo išvis.

„Barcelona“ kitą sezoną maždaug trečdaliu karpysis biudžetą dėl sudėtingos finansinės situacijos, o N.Mirotičius yra brangiausias ne tik komandos, bet ir visos Eurolygos žaidėjas.

„Mirotičius yra labai įsitraukęs į tai, ką turi daryti, – dėstė Š.Jasikevičius. – Mes matėme jo visišką atsidavimą rungtynėse su „Unicaja“ ir „Valencia“. Jis žino, kaip atskirti tokius dalykus. Esu įsitikinęs, kad jis atiduos visas jėgas.“

zalgiris.lt nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Mirotičius
zalgiris.lt nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Mirotičius

„Naujienos pasirodė šiandien, tačiau mes apie tai kalbėjomės ilgą laiką. Jei naujiena pasirodo šiandien, nereiškia, kad tai ir nutiko šiandien. Jo atsakas į tai pastarosiose rungtynėse buvo nuostabus“, – tęsė Šaras.

Puolėjas Alexas Abrinesas taip pat kalbėjo apie tai, jog komandos iš vėžių N.Mirotičiaus situacija neišmušė: „Komanda susikoncentravusi į darbą. Ant kortos – titulas. Galvoti apie tai, kas gali nutikti po sezono, yra klaida.“

Beje, N.Mirotičius, o ne A.Abrinesas turėjo kalbėti su žiniasklaida prieš finalo seriją, tačiau „Barcelona“ nusprendė pakeisti planus dėl jautrios situacijos klubo viduje.

Italijos žiniasklaida prieš dvi dienas skelbė, kad N.Mirotičius jau pasiekė susitarimą su Milano „Olimpia“.

Pirmosios ACB lygos finalo rungtynės tarp „Barcelona“ ir „Real“ vyks penktadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?