Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 22

Savikritiškasis S.Llullas: „Žaidžiu šūdinai, tačiau mes vis tiek laimime titulus“

Penktadienio vakarą Madrido „Real“ krepšinio klubas apgynė Ispanijos čempionų trofėjų 3:1 įveikdami amžiną varžovę „Barcelona“. Tiesa, finalo serijoje pirmaisiais „karališkojo“ klubo smuikais griežė ne Sergio Llullas, o kitas komandos įžaidėjas – vikrusis Facundo Campazzo.
Sergio Llullas
Sergio Llullas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Nuskambėjus finalinei sirenai vienas iš Madrido „Real“ simbolių ir eilę metų vienu iš pagrindinių komandos variklių esantis Sergio Llullas džiūgavo dėl iškovoto trofėjaus, tačiau kalbėdamas su Movistar atvirai pasakė, ką galvoja dėl savo žaidimo.

„Tiesa yra tokia, kad pastaruosius du metus žaidžiu šūdinai. Tačiau mes vistiek laimime titulus, o tai ir yra svarbiausia. Viskas priklauso nuo komandos, o kiekvienas jos narys – žaidėjas, daktaras ar šokėja, privalo įnešti savo indėlį. Galų gale, viskas susideda į visumą ir mes turime galimybę iškovoti trofėjus“, – teigė Madrido klubo gynėjas.

2017-ų metų vasarą su Ispanijos rinktine besiruošiant Europos krepšinio čempionatui 192 cm ūgio gynėjui plyšo kryžminiai kelio raiščiai. Į aikštę ispanas sugrįžo tik naujojo sezono pabaigoje.

Jei prieš traumą 31-erių S.Llullas Eurolygoje pelnydavo net po 16,5 taško ir atlikdavo po 5,9 rezultatyvaus perdavimo, tai šiame sezone krepšininkas fiksavo ženkliai kuklesnius rodiklius – 10,5 taško ir 4 rezultatyvius perdavimus.

Maža to, dabar gynėjas yra priverstas konkuruoti ir su 180 cm mažyliu iš Argentinos – Facundo Campazzo, kuris buvo vienas pagrindinių pergalės kalvių prieš katalonus. Įžaidėjas buvo pripažintas naudingiausiu finalo serijos krepšininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento