Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 28

Susitarimą pasiekęs Artūras Gudaitis laukia Rusijos klubo palaiminimo

Ant lagaminų į Italiją sėdintis Artūras Gudaitis laukia žalios Sankt Peterburgo „Zenit“ šviesos. 15min šaltiniai skelbia, jog 28-erių vidurio puolėjas iš Lietuvos pasiekė žodinį susitarimą su Neapolio „GeVi“ klubu, kuriame už solidų atlygį turėtų nuomos sąlygomis užbaigti šį sezoną, tačiau šį sandorį dar turi patvirtinti Rusijos klubas.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

15min žiniomis, Artūrui Gudaičiui dėmesį rodė ir Eurolygos klubai, bet stipriausiame Senojo žemyno turnyre jis šį sezoną žaisti nebegali dėl užsidariusio perėjimų lango, o siūlytas atlygis – daugiau nei dukart mažesnis už Neapolio komandos pasiūlymą.

15min šaltinių teigimu, klaipėdiečiu galiūnu domėjosi ir keletas Ispanijos komandų.

Dėl išlikimo stipriausioje Italijos lygoje kovojanti „GeVi“ už septynerias paskutines sezono rungtynes ant krepšininko stalo mestelėjo dosnią sumą pinigų.

15min šaltinių teigimu, A.Gudaitis sezoną Italijoje užbaigtų nuomos sąlygomis, o dabartinis kontraktas su „Zenit“, kuris galioja iki 2023-ųjų metų vasaros, būtų įšaldytas.

Prie derybų dėl sutarties nutraukimo abiem pusėms tektų grįžti vasarą.

Nors A.Gudaitis pasiekė žodinį susitarimą su „GeVi“, bet paskutinį žodį taria aktyvumu nespinduliuojantis Rusijos klubas.

Nuo 2020-ųjų metų Sankt Peterburge rungtyniavęs A.Gudaitis šiame Eurolygos sezone sužaidė 17 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinko po 6,7 taško, 4,2 atkovoto kamuolio ir 8,6 naudingumo balo.

Neapolio „GeVi“, kuriame rungtyniauja ir lietuvis įžaidėjas Arnas Velička, Italijos krepšinio pirmenybėse su 8 pergalėmis ir 14 pralaimėjimų užima 14-ąją vietą iš 16 komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas