Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 24

Turkijoje – sunkios M.Kuzminsko ir G.Oreliko komandų pergalės

Turkijos krepšinio lygoje šeštadienį aikštėje pasirodė tik vienas iš dviejų galėjusių žaisti lietuvių – Gediminas Orelikas.
Gediminas Orelik
Gediminas Orelik / FIBA nuotr.
Temos: 2 Krepšinis Sportas

Stambulo „Bešiktaš“ su G.Oreliku namie 98:84 (33:20, 22:20, 13:15, 30:29) įveikė Stambulo „Daruššafaka“ ekipą. Lietuvis nugalėtojams per 28 minutes pelnė 13 taškų (2/3 dvitaškiai, 3/7 tritaškiai), atkovojo 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, po kartą suklydo ir prasižengė.

„Bešiktaš“ komandai tai buvo vos trečioji pergalė čempionate per 12 rungtynių. Tai leidžia Stambulo ekipai užimti tik 13-ąją vietą tarp 16 komandų.

Taip pat šiandien pradėjo sklisti informacija apie naująjį G.Oreliko komandos vyriausiąjį trenerį. Kol kas dar neoficialiomis žiniomis, „Bešiktaš“ vairą perims kroatas Igoris Miličičius, pasirašysiantis 1,5 metų kontraktą. I.Miličičius pastaruoju metu treniravo Lenkijos rinktinę, su kuria šių metų Europos čempionate sensacingai pasiekė pusfinalį.

Kita „lietuviška“ komanda „Pinar Karšiyaka“, šiandien žaidusi be Mindaugo Kuzminsko, namie visas rungtynes atsilikinėjo, tačiau mačo pabaigoje išsiveržė į priekį ir galiausiai dramatiškai paulaužė „Bursaspor“ 81:80. Per 11 rungtynių 8 kartus laimėjusi „Pinar Karšiyaka“ Turkijos čempionate pakilo į 3-ąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas