Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 27

„Valencia“ treniruojanti ispanų legenda po mačo nusilenkė „Žalgirio“ publikai

Po Eurolygos rungtynių Kaune „Valencia“ treneris Alexas Mumbru santūriai komentavo savo komandos pergalę.

44 metų A.Mumbru yra gerai žinomas Ispanijos krepšinio veidas, o dabar ir bene didžiausios staigmenos Eurolygoje autorius.

Valensijos krepšininkai praėjusį sezoną užėmė tik tryliktą vietą, bet dabar su 4 pergalėmis ir 1 nesėkme jie pakilo į trečią vietą Eurolygoje po rungtynių Kaune.

Didžiąją karjeros dalį Bilbao klube žaidęs, bet ir Madrido „Real“ kelerius metus atstovavęs 202 cm ūgio puolėjas turi gražią kolekciją, pelnytą su Ispanijos rinktine, kai ji pradėjo dominuoti tarptautinėse varžybose.

2006 m. A.Mumbru iškovojo pasaulio čempionato auksą, 2008 m. – olimpinį sidabrą, o Europos pirmenybėse yra laimėjęs visų spalvų medalius, tarp jų 2009 m. auksą.

Nuo 2018 metų žinomas Ispanijos krepšinio žmogus tapo treneriu, o po ketverių metų prie Bilbao klubo vairo, dabar antrą sezoną vadovauja Valensijos komandai.

„Sunkios rungtynės, neįtikėtinoje atmosferoje, kokia būna Kaune nuo pat pirmų minučių“, – iš pradžių publiką pagyrė A.Mumbru.

Paskui jis paprastai pakomentavo rungtynes: „Iš pradžių „Žalgiris prametė lengvų metimų, bet mes patys paskui geriau sužaidėme puolime. Žinojome, kad tai gera komanda, su geru treneriu, kad bandys sugrįžti, bet atsilaikėme ir kontroliavome mačo eigą.“a

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas