Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 11

Vasilije Micičius pasiruošęs kelti sparnus į NBA: „Atėjo laikas“

Panašu, kad kitą sezoną Vasilije Micičiaus žaidžiančio Eurolygoje nebepamatysime. Serbas prasitarė, kad yra pasiruošęs žengti į NBA lygą.
Vasilije Micičius
Vasilije Micičius / Scanpix/IMAGO/ANE Edition nuotr.

Stambulo „Anadolu Efes“ žvaigždė dalyvaudama Graikijoje vykusioje šventėje kalbėjosi su šios šalies žiniasklaida ir prasitarė apie savo planus.

„Galiu pasakyti, kad jau esu pasiruošęs vykti į NBA. Atėjo laikas, – serbą cituoja „COSMOTE TV“. – Praėjusiais metais nebuvau pasiruošęs psichologiškai, nes dar norėjau vienerius metus pabūti Europoje, bet dabar pažiūrėsime. Esu laimingas ir „Efes“ klube bei tiesiog mėgaujuosi šiuo momentu.“

Dukart iš eilės Eurolygos čempionu tapęs ir abu sykius naudingiausiu finalo ketverto žaidėju išrinktas V.Micičius 2014 metais buvo pakviestas 52-uoju šaukimu NBA naujokų biržoje, kai jį pasirinko „Philadelphia 76ers“.

Vis dėlto dabar teisės į jį priklauso „Oklahoma City Thunder“ klubui, kuris ir turi pirmenybę pasirašyti kontraktą su Europos krepšinio žvaigžde.

V.Micičius praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinko po 18,2 taško, 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir 17,5 naudingumo balo. Jis tapo tik ketvirtuoju dukart iš eilės finalo ketverto MVP laimėjusiu krepšininku po Toni Kukočiaus, Dejano Bodirogos ir Vassilio Spanoulio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas