Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 04

„Wolves“ įstrigo Paryžiuje – sprogo lėktuvo padangos

Kai nesiseka, tai nesiseka – pirmasis Vilniaus „Wolves“ blynas Europos taurėje svyla ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų.

Itin skaudžią nesėkmę pirmosiose rungtynėse patyrę Kęstučio Kemzūros auklėtiniai įstrigo ir Paryžiaus oro uoste.

„Jau riedant lėktuvu link pakilimo tako sprogo padangos, todėl skrydis buvo atšauktas“, – socialiniuose tinkluose pranešė „Wolves“.

„Kelionė namo į Vilnių užtruks“, – pridūrė Vilniaus klubas, pasidalinęs tiesiog ant grindų susėdusių krepšininkų nuotraukomis.

Ironiška, kad komandos įkūrėjas, vienas turtingiausių Lietuvos žmonių Gediminas Žiemelis turtus kraunasi būtent aviacijos versle.

Trečiadienį jis pats negailėjo aštrios kritikos po pirmųjų „Wolves“ rungtynių Europos taurėje, savo „vilkus“ vadindamas „sobakomis“.

„Skrendant ilgą skrydį yra laiko. Kartais pakartoju savo žymiąją frazę: „kas negavęs lupti, vertina viską kitaip gyvenime“. Nesakau, kad „sobakos“ (tinka šitas pavadinimas, kol pralaimėsime) yra ir bus patrankų mėsa, bet dabar nusipelno kritikos. Tačiau stiprus ne tas, kuris visada gauna lupti, o tas, kuris gavęs lupti susikoncentruoja, išvargsta, išlieja prakaitą ir parodo savo ribas. Gal ir vilku taps:) Linkėjimai iš 11000 metrų“, – feisbuke mintis liejo „Wolves“ įkūrėjas G.Žiemelis.

15min nuotr./Gediminas Žiemelis ir „Wolves“
15min nuotr./Gediminas Žiemelis ir „Wolves“

„Paris“ krepšininkams neprilygęs „Wolves“ antradienio vakarą Prancūzijos sostinėje krito net 78:105.

Verta pažymėti, jog šiose rungtynėse K.Kemzūra vertėsi be įžaidėjo Vaido Kariniausko, nuo suolo taip ir nepakilo Adas Juškevičius. Po operacijos sveiksta ir skambiausias „Wolves“ žaidėjas Jeffery Tayloras.

Kitą savaitę „Wolves“ laukia dar vienas sunkus išbandymas – išvyka į Izraelį ir dar vienas Europos taurės galiūnas Tel Avivo „Hapoel“.

Artimiausias rungtynes „vilkai“ turi žaisti sekmadienį Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) – taip pat išvykoje su Klaipėdos „Neptūnu“.

VIDEO: PIKENROLAS: L.Kleizos siurprizas, Eurolygos dėlionė ir prognozė „Žalgiriui“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas