Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wolves“ treneris – vėl nukabinęs nosį: „Galėjome šį mačą laimėti“

Vilniaus „Wolves Twinsbet“ patyrė antrąją nesėkmę Europos taurės („BKT EuroCup“) turnyre, išvykoje nusileisdami Tel Avivo „Hapoel“ komandai 84:89 (20:26. 21:27, 28:16, 15:20).
Alessandro Magro
Alessandro Magro / Betsafe-LKL nuotr.

Po rungtynių Lietuvos klubo vyr. treneris Alessandro Magro teigė, kad komandai vėl nepavyko dvikovos pradžia.

„Nepradėjome rungtynių taip, kaip privalome. Turime būti griežtesni, turime būti stabilesni. Daugiausia tai darėme antrojoje rungtynių pusėje. Aš noriu surasti teigiamų dalykų. Esame nusivylę. Galėjome laimėti šias rungtynes. Mes tai žinome. Turime grįžti ir būti pasiruošę šalies čempionato rungtynėms šeštadienį“, – teigė krepšinio specialistas iš Italijos.

– Treneri, kas nepavyko šiose rungtynėse?

– Vis kentėjome keliose situacijose prieš tokius žaidėjus kaip, pavyzdžiui, Motley, ypač pirmoje rungtynių dalyje. Vėliau sugebėjome apsaugoti savo baudos aikštelę, daugiau kovoti, susirinkti atkovotus kamuolius ir užpulti.

Antroje pusėje turėjome galimybę pabandyti perstumti Tre‘Shawną Thurmaną į trečią poziciją ir ši sprendimas, taktinis sprendimas, labai pasiteisino. Mums pavyko sugrįžti į rungtynes ir išlyginti rezultatą, likus žaisti paskutines tris minutes. Vis tik, turime suprasti, kad sprendimų priėmimo lygis puolant, metimai, greitas puolimas ir pražangos, kurias gavome, nesportinės pražangos nesuteikė mums galimybės kovoti iki pat pabaigos.

– Tre‘Shawnas Thurmanas sužaidė puikias rungtynes, pelnydamas 29 taškus. Kuo ypatingas buvo jo pasirodymas?

– Jam tai buvo ypatingas vakaras ir, nepaisant pelnytų taškų, jis jautėsi įtrauktas į rungtynes. Jis buvo įsitraukęs. Mums pavyko padėti jam atrasti savo ritmą. Jis yra žaidėjas, kurio mums labai trūko, nes tris savaites buvo iškritęs ir pirmose rungtynėse nebuvo formoje. Tikiuosi, kad toks pasirodymas padės ir jam, ir mums būti geresniems, nes mums jo reikia.

– Nepaisant Tre‘Shawno pasirodymo, ar dar yra kokių nors kitų teigiamų dalykų, kuriuos galima išskirti šio vakaro rungtynėse?

– Kiekvienas žaidėjas skirtingais momentais stengėsi įnešti savo indėlį į žaidimą. Šiek tiek strigome prieš jų fiziškumą. Jie atliko keletą taktinių pakeitimų, kuriais bandė mus pridaryti problemų, tačiau rungtynių metu sugebėjome to išvengti.

Norėčiau pakalbėti apie Tre‘Shawną ir jo ypatingą vakarą, tačiau turime susitelkti į tai, ką galime padaryti kaip komanda puolime ir gynyboje. Esame pakeliui į tai, bet šiuo metu dar nesame tokiame lygyje, kokio norėtume. Turime dirbti kartu ir stengtis kuo greičiau pasiekti tą tašką.

Kitas Europos taurės rungtynes „Wolves Twinsbet“ žais spalio 8 d namuose su Ulmo „Rathiopharm“ (Vokietija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas