Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 06 04

„Žalgirio“ viltys blėsta: lenktynėse dėl Mariaus Grigonio – naujas favoritas

Kauno „Žalgirio“ viltys susigrąžinti buvusį vedlį Marių Grigonį vis labiau blėsta. 15min šaltiniai informuoja, jog prie Maskvos CSKA klubui vis dar priklausančio lietuvio susidarė eilė įsigyti jį suinteresuotų Eurolygos klubų, o favorite šiuo metu yra laikoma Tel Avivo „Maccabi“ ekipa, pateikusi geriausią pasiūlymą.

Kauno „Žalgiris“ viešai reiškė norą susigrąžinti į komandą buvusią klubo žvaigždę Marių Grigonį, kuris prieš sudarant sutartį su Maskvos CSKA ekipa Nemuno saloje lakstė trejus metus, bet didžiulis Eurolygos klubų dėmesys 28-erių krepšininkui vis labiau menkina Kazio Maksvyčio kariaunos šansus šiose lenktynėse.

15min šaltiniai informuoja, kad M.Grigonį įsigyti labai nori puikiai šį krepšininką pažįstantis strategas Pedro Martinezas, kuris po sezono turėtų perimti „Valencia“ vairą, bet geriausiai dabartinėje situacijoje atrodo geriausias sąlygas pateikusios Tel Avivo „Maccabi“ šansai.

Jei abi pusės susitartų, M.Grigonis taptų trečiuoju lietuviu „Maccabi“ klubo istorijoje po Šarūno Jasikevičiaus (2003-2005 m.) ir Simo Jasaičio (2006-2007 m.).

Spaudoje buvo minimas ir Pirėjo „Olympiakos“ pavadinimas, bet 15min žiniomis, graikai jokio judesio link M.Grigonio neatliko, tačiau suinteresuotų komandų ir taip yra daug.

Nors lietuvis dėmesio sulaukia daug, bet jis vis dar turi neišspręstą reikalą su Maskvos CSKA – iki 2024-ųjų galiojantį kontraktą.

VIDEO: PIKENROLAS: J.Valančiūnas ir L.Kleiza – šėlsmas NBA, karjeros tikslas ir rinktinės medalių badas

15min šaltinių teigimu, CSKA dar prieš du mėnesius spaudė dėl kruvino Vladimiro Putino karo Ukrainoje klubą palikusį M.Grigonį grįžti į Rusijos sostinę per 10 dienų arba susimokėti 4,1 mln eurų baudą, bet nei lietuvis grįžo, nei Maskvos banditai kreipėsi į FIBA Sporto arbitražo teismą.

Teisinis procesas dėl kontrakto nutraukimo nejuda iš vietos, lietuvis nesulaukia pagalbos nei iš FIBA, nei iš Eurolygos.

Praėjusio sezono pradžioje M.Grigonį kankino nugaros trauma, bet vėliau žaizdas Lietuvos rinktinės gynėjas išsilaižė ir rėmė demonstruoti solidų žaidimą – 8,5 taško ir 1,9 rezultatyvaus perdavimo per 19 minučių ant Eurolygos parketo.

VIDEO: PIKENROLAS su Ryčiu Vyšniausku: beprecedentis cirkelis Vilniuje ir kas užsidės NBA karūną?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas