Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 11

Žiniasklaidai trimituojant apie M.Grigonį Graikijoje, žodį dar gali tarti ir „Žalgiris“

SDNA žurnalistas George'as Zakkas skelbia, kad Marius Grigonis kitą sezoną vilkės Atėnų „Panathinaikos“ marškinėlius. Vis dėlto 15min šaltiniai informuoja, jog parašai dar nesudėti, o krepšininkas veda derybas su dar dviem klubais.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Graikijos žiniasklaidoje pranešama, kad PAO susitarė su krepšininku ir Maskvos CSKA klubu, kuriam teisiškai vis dar priklauso gynėjas iš Lietuvos.

Išvykus Nemanjai Nedovičiui Atėnų komanda norėjo rasti jam pamainą atakuojančio gynėjo pozicijoje ir galiausiai tai padaryti pavyko. Vilkėdamas CSKA aprangą M.Grigonis rinko po 8,5 taško per rungtynes, tritaškius pataikė 43 proc. taiklumu.

SDNA skelbia, kad M.Grigonis pasirašys dvejų metų sutartį.

15min šaltinių duomenimis, krepšininkas vis dar derasi ir su Kauno „Žalgiriu“, ir su „Valencia“, o galutinį sprendimą priims už kelių dienų.

28-erių gynėjas karjerą pradėjo Kauno „Žalgirio“ sistemoje, vėliau karjeros laiptais kilo Ispanijoje, 2017-18 metų sezone atstovavo Berlyno ALBA ekipai, o vėliau trejus metus praleido „Žalgiryje“.

Praėjusiame sezone M.Grigonis žaidė Maskvos CSKA, bet vėliau paliko komandą dėl Rusijos sukelto karo Ukrainoje. Tiesa, rusai laikėsi įsikibę ir ilgai nenorėjo paleisti krepšininko, iš jo reikalavo milžiniškos išpirkos už sutarties nutraukimą.

Vis dėlto iš rusiškų gniaužtų M.Grigoniui ištrūkti pavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas