Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Andrea Trinchieri sukritikavo du Kauno „Žalgirio“ žaidėjus

„Betsafe-LKL“ čempionato rungtynėse Kauno „Žalgiris“ įveikė Kėdainių „Nevėžio-Optibet“, bet sekmadienį laimėjusios komandos treneris Andrea Trinchieri įgėlė dviem savo auklėtiniams.

Kauno „Žalgirs“ iškovojo trečią pergalę išvykoje „Betsafe-LKL“ pirmenybėse.

Po pergalių Šiauliuose ir Jonavoje žalgiriečiai sekmadienį laimėjo ir Kėdainiuose, 89:76 įveikę „Nevėžį-Optibet“.

Nors „Žalgiris“ pirmauja LKL čempionate, laimėjęs visus tris mačus, Kauno komandos treneris Andrea Trinchieri nebuvo viskuo patenkintas.

Mačą Kėdainiuose jis pavadino „labai vidutinišku“.

„Kai bent porą kartų pirmauji 20 taškų ir leidi varžovui ženkliai prisivyti, vadinasi, nesi susitelkęs, – sakė A.Trinchieri. – Jei taip žaidi, vadinasi esi vidutiniokas. Ir treneris yra vidutiniokas, ne tik žaidėjai.“

Antrąsias rungtynes po traumos žaidęs Tyrone'as Wallace'as pelnė „Žalgiriui“ 23 taškus per 20 minučių, bet paklaustas apie amerikiečio puikų žaidimą, A.Trinchieri atsisakė girti mačo atakų lyderį, pareiškęs, kad trūko bendro komandos alkio ir nuoseklių pastangų.

Specialistas iš Italijos sukritikavo Deividą Sirvydį, kai po rungtynių spaudos konferencijoje žurnalistas pradėjo klausimą apie 16 taškų vien per pirmą mačo dalį pelniusį „Žalgirio“ snaiperį.

„Norėčiau pamatyti, kiek įmetė per jį, – nelaukęs klausimo pabaigos sakė A.Trinchieri. – Kai pelnai 16 taškų, bet per tave sumeta 17, lieki su minus 1.“

VIDEO: A.Trinchieri: „Turime nebūti vidutiniški su koncentracija ir alkiu“

Tai buvo prastas mačas Alenui Smailagičiui, kuris žaidė tik 8 minutes, o per jas nepelnė nė taško. Serbui būnant aikštėje „Žalgiris“ praleido 15 taškų daugiau nei įmetė.

„Gal jis vilkėjo „Nevėžio“ marškinėlius po „Žalgirio“ apranga?“ – rimtu veidu pareiškė A.Trinchieri.

Po trijų repeticijų Lietuvos čempionate, ketvirtadienį „Žalgiris“ startuos Eurolygoje, kur pirmosios rungtynės Kaune vyks su „Barcelona“. Ar „Žalgiris“ pasirengęs Eurolygai?

„Šis mačas yra geriausia, kas mums galėjo nutikti, – po rungtynių Kėdainiuose sakė A.Trinchieri. – Nes mes pamatėme, kokie geri galime būti, ir pamatėme, kokie prasti galime būti.

Liko 4 dienos iki neįtikėtinų varžybų – šį sezoną jos geriausios pagal komandų, žaidėjų lygį. Mes esame maža žuvis, tad turime būti gudrūs ir vikrūs.“

Suprasti akimirksniu

  • Ką apie „Žalgirį“ sakė „Nevėžio-Optibet“ treneris Gediminas Petrauskas:
  • „Žalgiris“ tikrai turi ilgiausią ir lygiausią sudėtį LKL, o kai išleido tokią sudėtį, kai neaišku, kas žaidžia pirmoje pozicijoje, o kas penktoje, – pamatėme „Žalgirio“ dydį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas