Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 06 16

Apie CSKA ir savo ateitį nekomentavęs M.Grigonis: „Noriu žaisti krepšinį“

Lietuvos krepšinio rinktinės stovyklos atidarymo konferencijoje Marius Grigonis nebuvo pats kalbiausias žmogus. Krepšininkas atsisakė komentuoti apie įtemptą situaciją su Maskvos CSKA klubu bei naujo klubo paieškas.

Keturis mėnesius krepšinio nežaidęs Marius Grigonis pasiilgo mylimo sporto.

Maskvos CSKA klubą dėl Rusijos pradėto karo Ukrainoje palikęs 28-erių metų 198 cm ūgio lietuvis vis dar nėra laisvasis agentas, bet yra pasiruošęs išbėgti į aikštelę vilkėdamas Lietuvos rinktinės marškinėlius.

Nacionalinė komanda jau kitą savaitę sužais dvejas kontrolines rungtynes su Latvijos ir Čekijos rinktinėmis, o liepos pradžioje laukia FIBA pasaulio čempionato atrankos mūšiai su ta pačia Čekija bei Bulgarija.

Iki tol Kazio Maksvyčio kariauna laimėjo visus keturis pirmuosius susitikimus.

„Viskas gerai. Norisi žaisti krepšinį. Laukiu, kada vėl galėsiu žaisti penki prieš penkis“, – spaudos konferencijoje sakė M.Grigonis.

Keliems CSKA žaidėjams, kaip Tornikė Šengelija, Danielis Hackettas ar Iffe Lundbergas, ne tik pavyko rasti išeitis nutraukti sutartis su Maskvos klubu, bet ir pabaigti sezonus kitose ekipose. Tačiau M.Grigonio situacija yra kardinaliai kitokia.

15min žiniomis, CSKA dar prieš 2–3 mėnesius reikalavo krepšininką grįžti į Rusijos sostinę per 10 dienų arba sumokėti kontrakte, kuris galioja iki 2024-ųjų vasaros, nurodytą 4,1 mln. eurų baudą.

Gal todėl M.Grigonis atsisakė komentuoti ir apie situaciją su Maskvos klubu, ir apie savo ateitį.

Krepšininkas palaikė sportinę formą individualiose treniruotėse, bet laukia, kada galės žaisti komandinį krepšinį.

„Truputį kitaip, kai sportuoji individualiai, o ne su komanda. Kai prasidės penki prieš penkis žaidimas, sportinė forma pasimatys“, – teigė M.Grigonis.

Kaip teigė pats Lietuvos rinktinės gynėjas, nugaros problemos, kurios jį kamavo praėjusio sezono pirmoje pusėje, yra praeityje.

„Dabar atrodo gerai, o kai prasidės treniruotės su komanda, tada viskas ir paaiškės. Dabar atrodo, kad viskas išsisprendė“, – sakė M.Grigonis.

VIDEO: PIKENROLAS: D.Songaila ir L.Kleiza – „Spurs“ išskirtinumas, Šaras NBA ir „Žalgirio“ naujokas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas