Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 05

Bilietai iššluoti: „Ryto“ ir „Žalgirio“ dvikova vyks sausakimšoje ASG arenoje

Lietuvos krepšinio grandų akistatą tarp Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ klubų stebės sausakimša Vilniaus „Avia Solutions Group“ arena, skelbiama asgarena.lt pranešime. Pranešama, kad išpardavus sėdimų vietų bilietus arena atidarė stovimų vietų sektorius.
Sirgaliai „Žalgirio“ arenoje
Sirgaliai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atnaujinta didžiausia Vilniaus renginių erdvė krepšinio metu talpina per 10 tūkst. sirgalių. Paskutinį kartą tiek sirgalių sostinės arenoje susirinko rugpjūtį, kuomet Pasaulio čempionatui besiruošusi Lietuvos rinktinė susitiko su Prancūzijos krepšininkais.

Praeityje savo svarbiausias mačus ir tarptautines rungtynes čia žaisdavęs „Ryto“ klubas praėjusį sezoną visus namų mačus rungtyniavo „Jeep“ arenoje, nes „Avia Solutions Group“ arenoje vyko atnaujinimo darbai, tačiau šį sezoną šį sezoną ir vėl sugrįžta į didžiąją areną.

Sekmadienio dvikova bus ne tik pirmosios Vilniaus klubo rungtynės „Avia Solutions Group“ arenoje po metų pertraukos, bet ir vienintelė dvikova su šalies čempionų „Žalgirio“ ekipa 2023-24 metų Lietuvos krepšinio lygos reguliariajame sezone, nes kiti du susitikimai vyks Kaune.

„Džiaugiamės „Ryto“ sprendimu savo svarbias kovas žaisti pas mus bei sveikintinu klubo noru pritraukti dar daugiau žiūrovų. Skaičiai kalba patys už save. Akivaizdu, kad krepšinį myli ne tik Kaunas, bet ir Vilnius“, – teigia arenos vadovas Andrius Žiauberis, pridūręs, kad „vadinamasis „soldoutas“ yra kiekvienos arenos svajonė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas