Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 28

Brolių Lavrinovičių juokeliai – apie S.Stallone, Jazzu, LeBroną ir „Žalgirio“ ateitį

Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai juokais paleido naujieną, kad jų paslaugų nebeprireiks Panevėžio „Lietkabeliui“. Per Justino Jankevičiaus vedamus „Kitokius pokalbius“ broliai nesistengė būti rimti.
Broliai Lavrinovičiai atsakinėjo į Justino Jankevičiaus klausimus.
Broliai Lavrinovičiai atsakinėjo į Justino Jankevičiaus klausimus.

„Šiandien išgirdome, kad netekome darbo“, – iškart pareiškė D.Lavrinovičius, reagavęs į šeštadienį 24sek paskelbtą naujieną, kad du pastaruosius sezonus broliais dvyniais žaidimą po krepšiais rėmęs „Lietkabelis“ nusprendė ieškoti kitų aukštaūgių.

38 metų broliai dar nėra paskelbę, ar apskritai dar tęs karjerą. Tačiau, regis, jie dar nusiteikę parungtyniauti.

„Dar nekabiname sportbačių, jei pasitaikys koks geras pasiūlymas arti namų, gal dar pabėgiosime“, – sakė K.Lavrinovičius.

Jo brolis Darjušas papildė: „Reikia pasvarstyti. Gal ir neverta sveikatą gadinti, kad dar galėtum vaikščioti“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai

Kas galėtų juos pakeisti Panevėžyje? „Šiuo metu būtų naudingiausia prisivilioti tokį žaidėją, kaip Mindaugą Lukauskį, – dėstė D.Lavrinovičius. – Dabar jis naudingas kaip krepšininkas, o paskui bus naudingas kaip visuomenės veikėjas.“

„Jis dar reikalingas mums“, – apie M.Lukauskį atšovė brolius kalbinęs J.Jankevičius, kuris yra Vilniaus „Ryto“ sirgalius.

Pokalbyje, kuris vyko per muzikos festivalį „Galapagai“ Zarasų ežero saloje, daugiau buvo bandoma juokauti.

„Kuris judviejų yra planuotas sūnus?“ – klausė J.Jankevičius.

„Dar reikės tėvų paklausti“, – sakė D.Lavrinovičius, rimtu veidu aiškinęs, kad jis pats išvaizda labiau panašus į tėvą, o brolis dvynys – į mamą.

Kšištogas gimė 10 minučių anksčiau, nes pasak jo, brolis jį anksčiau išstūmė. Tačiau broliai iki šiol kartais aiškina žmonėms, kad tarp jų yra dviejų mėnesių amžiaus skirtumas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kšištofas Lavrinovičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kšištofas Lavrinovičius

Jų panašumas iki šiol verčia ilgai pasukti galvą, o vaikystėje supainioti aplinkinius buvo dar paprasčiau. „Vienas pliusas – dvynys daro už tave pamokas, o kitas už brolį vaikšto į pasimatymus, – kalbėjo K.Lavrinovičius. – Tačiau minusas, kad padarydavau pamokas už brolį, o paskui pats gaudavo prastesnį pažymį.“

Didžiausias skirtumas tarp jų yra ūgis, anot brolių – Darjušas yra 213 cm, o Kšištofas – 210 cm ūgio.

Iki krepšinio abu broliai lankė plaukimą ir ušu kovos meną. D.Lavrinovičius teigė, kad jis pirmasis įdėjo į krepšį. „Na ir kas, aš pirmas tritaškį įmečiau“, – gynėsi Kšištofas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Darjušas Lavrinovičius
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Darjušas Lavrinovičius

Lavrinovičiai sakė, kad iš aktorių jiems labiausiai patiko jaunystės kovinių filmų žvaigždė Sylvesteris Stallone. Kalbant apie šių laikų dainininkus, abu iškart prisiminė Jazzu, kuri anksčiau draugavo su pokalbį vedusiu Jankevičiumi.

Mėgstamiausią brolių daina – Sauliaus Prūsaičio „39“, nes ir krepšininkams lapkritį sueis būtent po 39 metus. „Toks brandus amžius, o tokia linksma daina – geras balansas“, – sakė Kšištofas.

Vardindami geriausius visą laiką Lietuvos krepšininkus, broliai iškart paminėjo Arvydą Sabonį, tada vienas kito pavardę.

„Dar Šaras ir Skučas“, – ne tik Šarūną Jasikevičių, bet ir buvusį bendražygį „Lietkabelyje“ Žygimantą Skučą paminėjo broliai. Kaip talentingiausią jauną žaidėją broliai paminėjo Gytį Masiulį, vėl Ž.Skučą, dar ir 33 metų Antaną Kavaliauską.

„Jis labai perspektyvus, nors nugarą padaužo. Prie stalo draugiškas, bet paskui padaužo“, – apie A.Kavaliauską sakė D.Lavrinovičius.

„Rytas“ ar „“Žalgiris“?

Abu broliai ištarė „Žalgiris“, net ir K.Lavrinovičius, kuris yra žaidęs ne tik Kaune, bet ir Vilniaus „Ryto“ klube 2014-2016 m. sezoną.

Alfredo Pliadžio nuotr./Kšištofas Lavrinovičius
Alfredo Pliadžio nuotr./Kšištofas Lavrinovičius

Jie tiki, kad „Žalgiris“ vėl kils aukštai Eurolygoje, nepaisant vasaros permainų sudėtyje. „Su tokia organizacija „Žalgiris“ bus aštuntuke. Nebebus autsaideriai, kaip prieš kelerius metus“, – sakė D.Lavrinovičius.

Jie prisiminė, kad teko žaisti prieš LeBroną Jamesą. Darjušas juokėsi, kad šiam veržiantis tik spėjo pasitraukti iš kelio ir pamatė kažką prieš akis. „Tai buvo kiaušiniai“, – pridūrė K.Lavrinovičius.

Kalbant apie sunkiausiai dengiamus žaidėjus, jie išskyrė Keviną Durantą ir Giannį Antetokounmpo, nes šie ne tik aukšti, bet ir labai greiti.

VIDEO: „Kitokie pasikalbėjimai“ su broliais Lavrinovičiais (tiesiogiai)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito