Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 03 27

D.Adomaitis – apie Ch.Kramerio išvykimą, superinį „Ryto“ sezoną ir Šaro metimą

Vilniaus „Rytas“ paskelbė savo naują podkastą ir pirmąjį svečią – vyriausiąjį klubo trenerį Dainių Adomaitį.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Vilniaus klubo strategas paaiškino kapitono Chriso Kramerio išvyką iš JAV, kur jis atliks reabilitaciją po rimtos traumos.

„Klubo vadovybė su Chrisu derino visas detales. Žaidėjas pasirinko tokį variantą, kad jam būtų patogiau. Jeigu operacija būtų daroma Lietuvoje, jis visą atsistatymą darytų ten, o gydytojui visada reikia gyvai pamatyti, jeigu kažkas atsitinka. Todėl buvo priimtas sprendimas daryti operaciją Amerikoje, nes ten yra geri specialistai. Čia viskas logiška ir paprasta“, – kapitono kelionę aiškino D.Adomaitis.

„Ryto“ treneris džiaugėsi triumfu Karaliaus Mindaugo taurėje ir teigė, kad šis sezonas klubui yra „superinis“, žiūrint į komandos rezultatus.

D.Adomaitis taip pat kalbėjo apie jaunuosius krepšininkus, kurie yra apsėsti socialinių tinklų: „Dirkas Nowitzkis yra gerai pasakęs, kad šiuolaikiniams žaidėjams svarbesnės pergalės socialiniuose tinkluose, o ne aikštelėse. Jiems tikrai yra svarbiau įsidėti, kaip jie sunkiai dirba sporto salėse, nors iš tikrųjų treniruotėse taip nedirba.“

Paprašytas įvardyti įsimintiniausią įvykį iš Sidnėjaus olimpinių žaidynių, kuriose D.Adomaitis su Lietuvos rinktine iškovojo bronzą, buvęs krepšininkas prisiminė Šarūno Jasikevičiaus metimą į JAV krepšį: „Atrodė, kad gyvenimas sustojo ir tas metimas truko labai ilgai.“

Komandos strategas podkaste kalbėjo apie: pergalę Karaliaus Mindaugo taurės finale (0:18 – 4:42); Chriso Kramerio traumą Valensijoje (4:43 – 8:21); komandos naujoką Dereką Needhamą (8:28 – 13:22), klubo sezoną tiek Europoje, tiek Lietuvoje (13:37 – 15:21) bei atsakė sirgalių klausimus (15:42 – 33:55).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas