Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 28

D.Adomaitis neneigia „Ryto“ problemų: „Turime daryti išvadas ir labai greitai“

Dainius Adomaitis, prieš išsakydamas komentarą po pralaimėtų rungtynių „Lietkabeliui“, suraukė ir pasikasė kaktą. „Ryto“ strategas pripažįsta, kad komandos žaidime daug problemų, kurioms spręsti laiko lieka vis mažiau.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Rytas“ puikiai sužaidė paskutines ketvirtojo kėlinio minutes, tačiau panaikinti milžiniško deficito nespėjo ir pralaimėjo Panevėžyje 74:83.

„Eilinės rungtynės – kai prasideda rotacija, smengame į duobę. Ieškome priežasčių, bet sunkiai sekasi“, – kalbėjo D.Adomaitis.

„Šiandien vėl turėjome problemų su varžovų fiziškumu. Jie žaidė fiziškai, agresyviai ir išstumdavo mus iš kai kurių situacijų arba įstumdavo į tokias situacijas, kokių nenorėdavome“.

„Tai ir buvo didžiausia problema, – tęsė treneris. Jei nesiginsime taip, kaip paskutines šešias minutes ketvirtame ketvirtyje – bus sunku su kiekvienais žaisti. Turime daryti išvadas ir labai greitai“.

D.Adomaitis sakė, kad rungtynėms buvo pasiruošta, bet realizuoti planų nepavyko.

„Žinojome, kaip žais varžovas, žinojome, kaip patys norime žaisti, bet ne visada gaunasi. Vienu metu atrodėme tikrai labai blogai“.

„Kalbame individualiai, analizuojame ir visi kartu, prieiname ir prie sprendimų, kai kuriose situacijose padarome išvadas, bet atsiranda kitos bėdos. Nesėdim, analizuojam, bet laiko mažai“.

Paklaustas, ar sutiktų, jog kai kurie žaidėjai žaidžia be ugnelės, tarsi jau laukdami atkrintamųjų, D.Adomaitis replikavo: „Ne, nemanau. Bet galite paklausti pačių žaidėjų“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Lietkabelis“ - „Rytas“ [2019-04-28]
VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Lietkabelis“ - „Rytas“ [2019-04-28]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento