Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

D.Sabonis po niukso Liublianoje: „Tai nebuvo geros rungtynės“

Lietuvos rinktinė šiandien per kontrolines rungtynes Liublianoje 68:70 pralaimėjo Slovėnijos komandai. Tai buvo pirmos ir paskutinės kontrolinės rungtynės, kuriose komandos draugus galėjo pajausti Domantas Sabonis.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / Patricija Adamovič / BNS

NBA žvaigždė pasižymėjo solidžiu žaidimu – pelnė 9 taškus, atkovojo net 15 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 17 naudingumo balų. Tiesa, pasirodymą apkartino 5 klaidos bei 4 asmeninės pražangos.

„Tai nebuvo geros rungtynės, buvo per daug klaidų, aš irgi jų daug padariau. Visi esame po skrydžio, trūko laiko įsivažiuoti, – po mačo kalbėjo vidurio puolėjas. – Buvo neišprovokuotų klaidų, jas darėme patys. Nieko, kitose rungtynėse viskas bus gerai.“

Aukštaūgis sekmadienį praleido pirmąsias rungtynes su slovėnais Vilniuje. Kaip pats papasakojo Liublianoje – dėl geriausio draugo vestuvių.

„Aš džiaugiuosi, kad galėjau sugrįžti į aikštę po 2 mėnesių, prasilakstyti, buvo gerai. Iš karto buvo „pompa“, sukasi viskas, bet nieko – įsivažiuosiu, Bus dar 3-4 treniruotės, būsiu geros formos, – drąsiai kalbėjo D.Sabonis. – Varžovai šiandien gynėsi labai fiziškai, turime geriau atlikti derinius, atsikratyti jaudulio ir būsime pasiruošę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius