Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

D.Sirvydžio ir T.Wallace'o metimų traukiamas „Žalgiris“ laimėjo trečią mačą išvykoje

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrąją pergalę „Betsafe-LKL“ rungtynėse – išvykoje gal kiek sunkiau nei tikėtasi 89:76 (27:19, 24:19, 20:23, 18:15) palaužė Kėdainių „Nevėžį-Optibet“.

Kauniečiai kontroliavo rungtynių eigą nuo jų pradžios, o trečiajame kėlinyje buvo nutolę net 23 taškų skirtumu (61:38).

Vis dėlto šeimininkai nenuleido rankų ir sugebėjo atkurti intrigą. Ketvirtojo kėlinio viduryje skirtumas ištirpo iki 5 taškų (75:70), bet „Žalgiris“ susiėmė ir arčiau kėdainiškių nebeprisileido.

„Žalgiris“ šiame mače vertėsi be Brady Maneko, kuris prieš rungtynes per treniruotę patyrė čiurnos traumą, dėl kurios negalės rungtyniauti tris savaites.

Rezultatyviausi tarp nugalėtojų buvo Tyrone‘as Wallace‘as (23 taškai), Ignas Brazdeikis (17) ir Deividas Sirvydis (16), o šeimininkų ekipoje daugiausiai nemalonumų svečiams pridarė 7 iš 11 tritaškių pataikęs ir iš viso 24 taškus surinkęs Amitas Ebo.

„Nevėžis-Optibet“: Amitas Ebo 24 (7/11 trit., 7 rez. perd.), Leslie Nkereuwemas 13 (5 atk. kam.), Josephas Girardas 11, Fahrudinas Manjgafičius ir Darylas Doualla – po 9.

„Žalgiris“: Tyrone‘as Wallace‘as 23 (3/4 trit.), Ignas Brazdeikis 17, Deividas Sirvydis 16, Dovydas Giedraitis ir Sylvainas Francisco – po 7.

Tai buvo trečiasis oficialus žalgiriečių mačas ir trečioji pergalė išvykoje. Pirmosiose rungtynėse Andrea Trinchieri vyrai 91:63 nugalėjo „Šiaulių – Casino Admiral“ ekipą, o antrosiose 93:72 nugalėjo Jonavos „CBet“.

Standings provided by Sofascore

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais ketvirtadienį, kai prasidės Eurolygos sezonas.

Pirmasis mačas vyks Kaune su „Barcelona“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas