Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 16

Dar vienas naujokas V.Šeškaus kariaunoje – keliautojas iš Serbijos

Praėjusiame sezone stebuklus kūręs Jonavos „CBet“ klubas aktyviai tęsia komandos komplektavimo darbus ir pristato dar vieną naujoką – Aleksandarą Marelją iš Serbijos.
Aleksandaras Marelja
Aleksandaras Marelja / „Syntainics MBC“ nuotr.

207 cm ūgio vidurio puolėjas pastaruosius du sezonus praleido Kuveito čempionate atstovaudamas „Kazma“ ekipai, praneša Jonavos komanda.

Serbas savo spalvingos karjeros metu pakeitė net 14 komandų ir yra rungtyniavęs stipriausiose Ispanijos, Vokietijos, Belgijos, Serbijos, Lenkijos lygose. Aukštaūgis yra vilkėjęs tokių ekipų kaip „Murcia“, „Real Betis“, „Mega Basket“ marškinėlius.

30-metis aukštaūgis puikiai pažįsta ir pernai „CBet“ komandoje rungtyniavusį tautietį Goraną Huskičių, su kuriuo konsultavosi prieš pasirašydamas kontraktą su Jonavos ekipa.

„Pirmiausia, tai labai gerbiu Lietuvos krepšinį. Šioje šalyje yra labai stiprių Europos komandų. Goranas man papasakojo daug puikių dalykų apie Jonavos organizaciją, personalą, ekipos ištikimiausius fanus. Žinau, kad Lietuvoje žaidžiamas labai protingas krepšinis, ir nekantrauju save išmėginti Lietuvos krepšinio lygoje“, – komentavo pats A.Marelja.

Šią vasarą Aleksandaras tapo penktuoju naujoku, sustiprinusiu Virginijaus Šeškaus treniruojamą Jonavos „CBet“ ekipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas