Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl sugrįžimo į Kauną palaimintas Ignas Brazdeikis: „Pakartokime tai!“

Košmarišką sezoną Pirėjo „Olympiakos“ ekipoje išgyvenęs Ignas Brazdeikis nekantrauja sugrįžti į Kauno „Žalgirį“.

Lietuvos vicečempionai trečiadienį pranešė apie 25-erių krepšininko sugrįžimą, į kurį socialiniuose tinkluose sureagavo ir pats Iggy.

„Pakartokime tai!“ – įrašą pradėjo 201 cm ūgio universalus žaidėjas.

„Esu palaimintas ir dėkingas sugrįžti namo ir vėl atstovauti Žaliems ir Baltiems. Kibkime į darbus“, – angliškai rašė Kaune gimęs, bet 4-erių su šeima už Atlanto – iš pradžių į Čikagą, vėliau į Kanadą – persikėlęs I.Brazdeikis.

I.Brazdeikio įrašas instragrame
I.Brazdeikio įrašas instragrame

Atakuojančio gynėjo arba lengvojo krašto puolėjo pozicijose rungtyniaujantis I.Brazdeikis Kaune jau žaidė 2022–2023 sezone.

Su „Žalgirio“ marškinėliais jis pradėjo pasiruošimą ir pernai, kai Pirėjo „Olympiakos“ pasiūlė solidžią išpirką, kuriai Kauno klubas neatsispyrė.

Vis dėlto sezonas Graikijos prisvilo. Eurolygoje Iggy sužaidė 27 rungtynes, kuriose per beveik 11 minučių aikštėje vidutiniškai rinko po 2 taškus, 1,7 atkovoto kamuolio ir 2,7 naudingumo balo.

Su „Olympiakos“ ekipa krepšininkas iškovojo Graikijos krepšinio taurę, o lygos finalo serijoje nusileido Atėnų „Panathinaikos“ komandai.

Kauno „Žalgirio“ sudėtis 2024-2025 metų sezonui:

  • Gynėjai: Lukas Lekavičius, Tomas Dimša, Dovydas Giedraitis, Deividas Sirvydis, Sylvainas Francisco, Tyrone'as Wallace'as
  • Puolėjai: Edgaras Ulanovas, Arnas Butkevičius, Mattas Mitchellas, Brady Manekas, Alenas Smailagičius, Ignas Brazdeikis
  • Vidurio puolėjai: Laurynas Birutis, Bryantas Dunstonas

2022–2023 m. sezone su „Žalgirio“ apranga Europoje debiutavęs I.Brazdeikis tuomet buvo svarbi sėkmingo sezono Eurolygoje dalimi – įmesdavo po 11,6 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir rinkdavo po 8,8 naudingumo balo, padėjusia patekti į Eurolygos atkrintamąsias.

Profesionalo karjerą krepšininkas pradėjo NBA lygoje, kur 2019–2020 m. sezone debiutavo Niujorko „Knicks“ klube. 2020–2021 m. sezoną žaidėjas tęsė „Knicks“ gretose, tačiau vėliau keitė kryptį ir atstovo Filadelfijos „76ers“ ir Orlando „Magic“ ekipoms. 2021–2022 m. sezoną krepšininkas praleido „Magic“ klube.

VIDEO: PIKENROLAS: (ne)pragertos olimpinės žaidynės ir pyktis dėl informacijos nutekėjimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas